Hun skal spille prinsesse Diana

Rollen som afdøde prinsesse Diana bliver spillet af Hollywoodstjernen Naomi Watts i en ny film.

Foto: AP/Evan Agostini og Mark Lennihan
Foto: AP/Evan Agostini og Mark Lennihan

Hollywoodstjernen Naomi Watts har scoret rollen som afdøde prinsesse Diana i en kommende film om prinsessen.

Britisk-australske Watts er blandt andet kendt for roller i filmene 'King Kong' og '21 gram'. Lige nu er hun biografaktuel herhjemme i Clint Eastwood-filmen 'J. Edgar'.

Filmen 'Caught in Flight' vil fokusere på de sidste to år af prinsesse Dianas liv, og Naomi Watts skal spille en prinsesse, der finder fornyet selvværd efter sin skilsmisse fra Prins Charles gennem sit humanitære arbejde, skriver avisen Toronto Sun på sin hjemmeside.

Det har ellers tidligere været rapporteret, at filmen ville fokusere på en affære, som Diana forsøgte at skjule.

Tilsyneladende er det oppe i tiden at lave film om den afdøde prinsesse. To andre film er nemlig også på vej om prinsessen, der blev gift med Prins Charles som bare 20-årig.

Skuespillerinder som Charlize Theron og Carey Mulligan samt Keira Knightley og Scarlett Johansson er på tale til at spille den populære prinsesse i filmene, hvor af den ene er baseret på en kontroversiel bog skrevet af Dianas bodyguard.

Den blonde Naomi Watts er 43 år gammel og er dermed syv år ældre end Diana var, da hun døde i en trafikulykke i Paris i 1997.

Naomi Watts har vundet rollen foran amerikanske Jessica Chastain, der er nomineret til en Oscar for bedste kvindelige birolle i filmen 'Niceville'.

Dermed valgte producenterne en skuespillerinde med britiske rødder. Watts er nemlig født i England, men familien emigrerede til Australien, da Watts var 14 år gammel.

"Caught in Flight" bliver instrueret af Oliver Hirschbiegel, der er kendt for filmen "Der Untergang" om Hitlers sidste dage.

Filmen forventes at få premiere til næste år.