Harry Potter vil gerne være far

Daniel Radcliffe glæder sig til den dag, han skal være far. Men det kommer ikke til at ske lige foreløbig

Daniel Radcliffe vil gerne have børn - men ikke endnu. (Foto: AP/Charles Sykes).
Daniel Radcliffe vil gerne have børn - men ikke endnu. (Foto: AP/Charles Sykes).

Han svinger med sin tryllestav og spiller quidditch på den magiske skole Hogwarts. Troldmanden Harry Potter kan meget, og han ser allerede nu frem til at stifte familie.

Det bliver dog ikke med veninden fra filmen, Hermione Granger, men derimod med Potters kæreste uden for det hvide lærred.

- Børn er den mest meningsfulde del af livet, fortæller 22-årige Daniel Radcliffe til det britiske magasin Female First.

Harry Potter-stjerner taler ikke sammen

Daniel Radcliffe danner i øjeblikket par med den jævnaldrende filmproduktionsassistent Rosanne Coker, og selvom de begge ønsker at få børn, lægger Radcliffe ikke op til en familieforøgelse i den nærmeste fremtid.

- Vi ønsker begge de samme ting. Men vi ved også, at det ville være dumt at blive forældre nu. Jeg har altid villet have børn, men jeg ved også, at det er hårdt arbejde. Jeg har set mange af mine venner blive en del lykkeligere og en del mere trætte, siger han.

- Børn er uden tvivl det mest givende, jeg har set ske for andre. Men vi har en masse gode oplevelser foran os, før det sker, siger han.

Harry Potter-stjerne hader at date

Selvom Harry Potter-skuespilleren ikke tror på skæbnen, indrømmer han dog, at han ikke kan forestille sig, at han kommer til at finde et menneske, han passer bedre sammen med end sin nuværende kæreste.

- Jeg tror ikke på, at den eneste ene findes . Jeg tror ikke på skæbnen. Men jeg tror på, at når man finder en, man elsker, og som elsker en selv, så er det om at holde fast og få det til at virke, siger han.