Denzel Washington fik blåt øje af kollega

Denzel Washington fik for første gang i sit liv et blåt øje - afsenderen var en kollega

- Jeg har aldrig haft et blåt øje før i mit liv, siger Denzel Washington. (Foto: AP/John McConnico).
- Jeg har aldrig haft et blåt øje før i mit liv, siger Denzel Washington. (Foto: AP/John McConnico).

Det kan gå vildt for sig under filmoptagelser, og det er Ryan Reynolds og Denzel Washington nu også et bevis på. Sidstnævnte indkasserede nemlig sit første blå øje fra sin canadiske kollega.

- Jeg har aldrig haft et blåt øje før i mit liv, siger Denzel Washington til magasinet People ved en lancering af filmen Safe House.

- Der er en scene, hvor jeg rækker ud efter Ryan for at kvæle ham med håndjern på. Vi ruller rundt i bilen, og da jeg læner mig fremover, flyver han tilbage og bum, forklarer 57-årige Washington.

Denzel skal spille Barack Obama

Ryan Reynolds er undskyldende over for sin kollega, men samtidig også lidt stolt over sin 'karrieres højdepunkt'.

- Det var min tidlige tilbagetrækning. Jeg har givet Denzel Washington et blåt øje, og jeg burde nok bare tage hjem, joker den canadiske skuespiller.

- Men jeg er glad for, at jeg var din første. Når det nu skulle ske, så er det heldigt, at jeg er en undskyldende canadier, siger Reynolds henvendt til sit offer.

Denzel Washington vært ved Nobelfest i Oslo

35-årige Reynolds er i filmen Safe House ny tjenestemand hos CIA, som skal holde øje med Washington, der spiller en berygtet flygtning. De to ender på farten sammen, hvilket resulterer i klammeri og slagsmål mellem de to robuste skuespillere.

Safe House har premiere den 16. februar i Danmark.