Cheryl Cole afviser hemmeligt forhold

Kendt rapper påstår at have været i forhold med sangerinden Cheryl Cole tilbage i 2010. Cheryl Cole benægter

Cheryl Cole afviser at have haft et forhold til rapperen MC Harvey. (Foto: All Over Press/Splash News).
Cheryl Cole afviser at have haft et forhold til rapperen MC Harvey. (Foto: All Over Press/Splash News).

Cheryl Cole har taget Twitter i brug i forsøget på at afvise et forhold til rapperen MC Harvey tilbage i 2010.

Ifølge So Solid Crew-medlemmet MC Harvey var han i et forhold med sangerinden fra Girls Aloud lige efter, at Cheryl Cole blev skilt fra Chelsea-fodboldspilleren Ashley Cole.

- Var forholdet mon inde i dit hoved, eller har du røget noget? Jeg tror, jeg har mødt dig en eller to gange til arrangementer ude i byen, tweeter Cheryl Cole til MC Harvey.

Cheryl Cole jubler: Jeg har fået bryster igen

MC Harvey svarer igen med truslen om at tweete nogle af de e-mails, Cheryl Cole har sendt ham. De beviser angiveligt, at de havde et forhold.

- Det her er ikke en Twitter-krig, og jeg har stadig stor respekt for Cheryl Cole, men hun burde ikke benægte noget, hun ved, kan bevises, fastslår han.

Men ifølge Girls Aloud-medlem Nicola Roberts er disse e-mails ikke fra veninden Cheryl Cole, men derimod fra en, der udgiver sig for at være hende.

Cheryls sindssyge silikone-læber

For at give historien om det 'hemmelige' forhold en ekstra dimension, har MC Harvey tidligere sagt til Now Magazine, at han gerne så Cheryl Cole som sin kone.

MC Harvey har tidligere været gift med Britain's Got Talent-dommeren Alesha Dixon. De blev skilt, da han var hende utro med sangerinden Javine Hylton.