Madonna er ærlig om sit forliste ægteskab

Dronningen af pop er ikke længere bleg for at tale om sit tredje forliste ægteskab

Guy Ritchie har tidligere fortalt, hvad han syntes om sit ægteskab med Madonna. Og indtil nu har popdronningen været tavs omkring sin mening, men nu står hun ærligt frem.

Selvom ægtemanden mente, de havde et godt forhold, og han umiddelbart kun havde positive ting at sige om det - ud over at ægteskabet med sangerinden var som at være med i en sæbeopera, så er Madonna ikke så positiv.

- I begyndelsen af forholdet er alt godt og dejligt, og den person, man er gift med, er fejlfri - og man er selv fejlfri. Men som tiden går, og man deler sit liv og får børn, så krakelerer lakken.

Guy Ritchie: Madonna-ægteskab var en sæbeopera

- Det hele er ikke så romantisk, som det plejer at være. Man tænker 'Det her er ikke, hvad jeg troede' og 'Hvor meget er jeg egentlig villig til at ofre?', siger Madonna ifølge den amerikanske blogger Perez Hiltons hjemmeside.

Madonna og Guy Ritchie blev gift i 2000 og skilt i 2008. Sammen har de sønnen Rocco John Ritchie, der er født i år 2000.

Madonna fik Guy Ritchie omskåret

Derudover adopterede Madonna sønnen David fra Malawi i 2006, og to år senere blev familien forøget med en lillesøster, da popdronningen adopterede datteren Mercy James, også fra Malawi.

I forvejen har Madonna en 15-årig datter, Lourdes Maria Ciccone Leon, med Carlos Leon.