Cowell fyrer Abdul fra X Factor

Simon Cowell har fyret tre dommere fra det amerikanske X Factor

Simon Cowell står sammen med amerikanske tv-bosser bag fyringerne af tre dommere fra X Factor. Foto: Chris Pizello
Simon Cowell står sammen med amerikanske tv-bosser bag fyringerne af tre dommere fra X Factor. Foto: Chris Pizello

Vi kender ham som ond dommer i amerikanske og engelske underholdningsprogrammer, hvor han styrer dommerpanelet med hård hånd. Nu styrer han den amerikanske udgave af X Factor så hårdt, at han står bag fyringerne af de to sangerinder Paula Abdul og Nichole Scherzinger samt tv-værten Steve Jones, der skulle have været dommere i programmet.

Dårligt seertal
Slemme seertal, er ifølge flere internationale medier, blandt andet The Sun og TMZ.com, årsagen til, at de tre dommere har fået sparket. Den første sæson af X Factor har nemlig 'kun' trukket 12 millioner seere til skærmen. Det var altså ikke godt nok til 52-årige Simon Cowell, der ønskede et seertal på 20 millioner.

L ÆS OGSÅ: Fem grunde til at dommerne fik sparket (E! Online)

Vil have Mariah
Ifølge engelske Mirror vil Simon Cowell gerne have Mariah Carey som dommer til X Factor.

- Simon vil intet andet end det bedste for X Factor, og Mariah er den bedste, har en kilde fra showet sagt til engelske Mirror.

Gjorde Boyle og Potts berømte
I 2001 blev Cowell et internationalt navn, da han sagde ja til at være dommer i tv-sangkonkurrencen Pop Idol i England, men han er også hovedmanden bag to engelske TV programmer the X Factor, og Britain’s Got Talent– programmet, hvori opera-telefonsælgeren Paul Potts blev kendt og gammeljomfruen Susan Boyle.