Nick og Aaron Carters søster er død

De to sangere har mistet deres søster, Leslie Carter. Hun døde i en alder af 25 år

Nick og Aaron Carter har mistet deres søster, Leslie. (Foto: AP/Matt Sayles).
Nick og Aaron Carter har mistet deres søster, Leslie. (Foto: AP/Matt Sayles).

Både Nick og Aaron Carter har gjort karriere som medlemmer af Backstreet Boys og som soloartister, og deres søster var godt på vej til at gøre dem kunsten efter. Men sådan skulle det ikke gå.

Ifølge en talsmand for familien Carter døde den 25-årige Leslie Carter tirsdag.

- Vores familie sørger i øjeblikket, og det er en privat sag. Vi er dybt berørte og kede af at have mistet vores elskede søster, datter og barnebarn, Leslie Carter. Vi beder om den yderste diskretion i denne tid, siger familien til Access Hollywood.

Carter: Michael Jackson gav mig coke

Leslie Carter døde tirsdag i staten New York. Der er endnu ikke blevet oplyst detaljer om dødsfaldet og årsagen til, at den 25-årige sangerinde ikke skulle nå at få sin sangkarriere.

Leslie Carter blev født i Tampa i Florida af forældrene Jane Elizabeth og Robert Gene Carter. Hun er storesøster til Aaron og lillesøster til Nick Carter.

Ud over de to brødre efterlader hun sig to søstre; Angel, der er Aarons tvillingsøster, og BJ. Leslie har også en ældre halvsøster fra sin fars første ægteskab.

Nick Carter besat af Aqua-Lene

Carters forældre gik fra hinanden i 2003, og fra farens seneste ægteskab med Ginger Elrod i 2004 fik Leslie også en halvbror, Kaden Brent Carter, og en yngre stedsøster, Taelyn.

Leslie Carter efterlader sig sin mand Mike, som hun blev gift med i 2008, og en lille datter, som parret fik i april 2011.

Nick Carter og Backstreet Boys giver koncert i Danmark i Jyske bank Boxen i Herning, den 12 maj.