Heidi Klum takker sine fans for støtte

Supermodellen Heidi Klum udtaler sig for første gang på Twitter siden offentliggørelsen af sit brud med Seal

For første gang har Heidi Klum udtalt sig om bruddet med Seal. (Foto: AP/Matt Sayles).
For første gang har Heidi Klum udtalt sig om bruddet med Seal. (Foto: AP/Matt Sayles).

De er tidligere blevet kaldt skønheden og udyret, og for nylig annoncerede kendisparret Heidi Klum og sangeren Seal, at de gik fra hinanden. Nu sender den tyske supermodel kærlige tanker til sine støttende fans på Twitter.

Det er første gang, at Heidi Klum udtaler sig efter offentliggørelsen af parrets brud.

Klum er ked

- Hej alle sammen. Jeg vil gerne takke Jer for al jeres støtte og de søde ord. Det betyder virkelig meget for mig. Tusind tak. I er de bedste fans i verden! xo Heidi, skriver modellen på sin Twitterprofil.

Ifølge Seal skal parret dog ikke skilles. De lever bare hver for sig.

- Der er ikke noget, der skal forenes. Vi er ikke faldet fra hinanden. Vi skal ikke skilles. Vi er ikke engang juridisk separerede. Vi er bare separerede, sagde Seal for nylig ifølge magasinet Female First.

- Virkeligheden er, at vi er vokset fra hinanden, så ... om der er en chance for, at vi kan finde sammen igen? Ærligt talt, så ved jeg det ikke. Jeg kender ikke svaret på det spørgsmål, tilføjede han.

Heidi Klum og Seal blev gift den 10. maj 2005 på en strand i Mexico og har siden hvert år fornyet deres ægteskabsløfter til hinanden.

Seal: Måske finder Klum og jeg sammen igen

I 2009 adopterede Seal Heidi Klums datter, Helene Boshoven Klum, kaldet Leni, fra et tidligere forhold. Sammen har parret yderligere tre børn; Henry Günther Adeola Dashtu Samuel, Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel og datteren Lou Sulola Samuel.

Den 22. januar bekræftede Heidi Klum og Seal, at de går fra hinanden.