Annonce:
Annonce:

Lady Gaga fræk og forførende

Klædt på til forargelse: Ny bog viser Frk. Gaga fra hendes bedste, værste og frækkeste sider - se de frække billeder her

Lady Gaga - tre sider af samme frække sag.(Foto: Terry Richardson)
Lady Gaga - tre sider af samme frække sag.(Foto: Terry Richardson)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte
Annonce:

Hun hedder egentlig noget så halsbrækkende som Stefani Joanne Angelina Germanotta, og hun har i årets løb distanceret kolleger som Madonna, Britney, Beyoncé og Aguilera som den, der både tjener mest og også er den mest omtalte og fotograferede, kvindelige popstjerne i verden.

Heldigvis slipper medierne for at bruge fødenavnet i omtalerne, for hun er kun kendt under navnet Lady Gaga.

Fejltryk på mobilen
En 25-årig newyorker, der fandt på sit navn efter at have hørt Queen-hittet ’Radio Ga Ga’ i studiet, hvor hun i 2005 arbejdede med produceren Rob Fusai.

– Jeg sendte hende en sms, som sagde ’Lady Gaga’. Det kom sig af, at hver dag, Stefani kom i studiet, begyndte jeg at synge ’Radio Ga Ga’ i stedet for at sige goddag. Det var hendes velkomstsang, og sms-beskeden var resultat af et fejl-tryk, der ændrede ’radio’ til ’lady’.

– Hun sms’ede tilbage. ’That’s it! Kald mig aldrig Stefani mere. Nu er jeg kun Lady Gaga’, har Rob Fusani berettet om navnevalget.

Siden har damen mildt sagt væltet verden – ikke mindst med sine outrerede udklædninger, der rækker fra kødkjoler til det mest minimale, og en i øvrigt skamløst sexet fremtoning, hvor både babser og bagdel luftes uden betænkning, hvis det skønnes nødvendigt.

LÆS OGSÅ:

Nøgen Gaga i ny skandale-video

Musikalsk kan hun måske diskuteres, men hun rammer sin målgruppe med forhammeren. Pladerne sælger i milliontal, og koncerterne er udsolgte med vilde fans.

Fotogen som få
Lady Gaga er fotogen som få, og det kan man forvisse sig om i en stor og flot fotobog med billeder taget af ’hus-fotografen’ Terry Richardson.

LÆS OGSÅ:

Lady Gagas hemmelig kur: Orgasmer og spinat

Han har fulgt sangerinden som mere end en flue på væggen, og han præsenterer sit objekt i alskens situationer – fra det nogenlunde private og morgengrimme uden makeup og med uglet hår til den offentlige stjerne, der er bobbet op til narrestreger.

– Somme tider ser det ud, som om jeg har ventet hele mit liv på at blive fotograferet af Terry Richardson, skriver Lady Gaga selv tilfreds i forordet.

– Terry vækker den perverse frihedstrang, der har inspireret mig til at føle, at er det okay at betragte mig selv som et supermenneske. Som Terry siger det: ’Jeg er så virkelig, at jeg er uvirkelig’.

’Lady Gaga’, fotobog i stort format af Terry Richardson.

Forlaget Hodder & Stoughton 295 kr. i Politikens BoghalAnnonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: