Annonce:
Annonce:

74 år - verdens mest sexede pensionist

Hun er 74 år gammel - man tror ikke sine egne øjne, når man ser billeder af Hollywood-skuespilleren Dyan Cannon

Dyan Cannon er 74 år gammel. Hun bliver faktisk 75 år den 4. januar. Men hun ligner altså en, der er mindst 20 år yngre.(Foto: All Over Press)
Dyan Cannon er 74 år gammel. Hun bliver faktisk 75 år den 4. januar. Men hun ligner altså en, der er mindst 20 år yngre.(Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Enten har hun nogle helt fantastiske gener eller også har hun brugt en formue hos en af verdens allerbedste kirurger - eller måske er det en kombination. Men der er ingen tvivl om, at den 74-årige Hollywood-skuespiller Dyan Cannon ser mindst 20 år yngre ud end sin alder.

- Jo ældre jeg bliver, jo bedre bliver mit liv. Og nu er det altså helt på toppen, siger Dyan Cannon i et interview med Carygrant.net.

Den smukke pensionist har indspillet et hav af film og tv-serier i sin karriere, men hun er dog nok mest berømt for sit kun tre år lange ægteskab med Hollywood-stjernen Cary Grant, der var 33 år ældre end Dyan Cannon. Parret blev gift i 1965 og fik datteren Jennifer i det korte ægteskab. Og efter skilsmissen i 1968 kæmpede de i mange år en bitter kamp om forældreretten til den lille Jennifer, der også senere blev skuespiller.

Annonce:

Den 74-årige Dyan Cannon udgav i år bogen 'Dear Cary' om sit turbulente ægteskab med den legendariske filmhelt Cary Grant, og på udgivelsesdagen så hun utrolig skøn ud. Tidligere på året tog den 74-årige Dyan Cannon også al opmærksomheden, da hun dukkede op til en basketball-kamp i Los Angeles. Cannon var iklædt sexede ungdommelige støvler og en farverig Lakers-jakke samt et hyper moderne bælte.

Dyan Cannons højdepunkt i hendes lange karriere ligger helt tilbage i 1969, hvor hun medvirkede i filmen 'Bob & Carol & Ted & Alice' sammen med blandt andre Natalie Wood. Dyan Cannon spillede rollen som Alice i filmen, der handlede om den seksuelle revolution. Hun blev nomineret til en Oscar i kategorien 'bedste kvindelige birolle' og fik også to Golden Globe-nomineringer.

På tv er Dyan Cannon mest kendt for sin rolle som dommeren Jennifer 'Whipper' Cone i tv-serien 'Ally McBeal'.

Og som en lille ekstra-detalje kan eb.dk afsløre, at Dyan Cannon fylder 75 år om ganske få dage, nemlig den 4. januar.



Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: