Annonce:
Annonce:

Michael Jordan er blevet forlovet

Den tidligere superstjerne Michael Jorden er blevet forlovet med sin 16 år yngre kæreste

Michael Jordan og modellen Yvette Prieto skal giftes. (Foto: AP)
Michael Jordan og modellen Yvette Prieto skal giftes. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Efter flere år sammen har den tidligere basketball-stjerne Michael Jordan og modellen Yvette Prieto besluttet sig for at blive gift.

48-årige Michael Jordan, som anses for at være historiens bedste basketballspiller, friede til den cubansk-amerikanske 32-årige model i juledagene, siger en talsmand for parret til tv-stationen WCNC i Charlotte, North Carolina.

Parret har set hinanden i omkring tre år, og det er anden gang, at Michael Jordan skal giftes. Han blev skilt fra sin tidligere kone Juanita i 2006 efter 17 års ægteskab. Skilsmissen kostede Michael Jordan 930 millioner kroner.

Dream Team
Michael Jordan har haft en glorværdig karriere på basketballbanen.

Han var med i startopstillingen på det første amerikanske 'Dream Team', der deltog ved OL i Barcelona 1992. Det var første gang, at det amerikanske hold bestod af NBA-stjerner, og det lykkedes da også at vinde guld.

I NBA - den nationale liga i Nordamerika - spillede Michael Jordan 13 sæsoner for Chicago Bulls og var med til at vinde mesterskabet seks gange. Derudover fik han fem gange titlen som MVP - 'Mest Værdifulde Spiller'.

Hans succes og popularitet skaffede ham rekordhøje kontrakter, hvoraf den mest indbringende skaffede ham 30 millioner dollar årligt.

Samtidig var han en af de mest efterspurgte personer overhovedet, og i 1996 medvirkede han i filmen 'Space Jam', hvor han spillede sig selv.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: