Annonce:
Annonce:

De kendte snyder så det driver på Twitter

Flere filmstjerner og musikere har ansat profesionelle kommunikationsfolk til at forfatte og publicere deres humoristiske og underfundige 'personlige' Twitter-opdateringer

Denne lille  zen-perle blev lagt på rapperen 50 Cents Twitter-profil, men det var hans assistent Chris Romero, der havde forfattet guldkornet.
Denne lille zen-perle blev lagt på rapperen 50 Cents Twitter-profil, men det var hans assistent Chris Romero, der havde forfattet guldkornet.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

LÆS OGSÅ: Musikere håner død Kim Jong-Il på Twitter

LÆS OGSÅ: Ups! Topløs Tori på Twitter

Det er ikke ligefrem breaking news, at verdens megastjerner i musik-, tv- og filmbranchen har ansat talrige assistenter og kommunikationsfolk til at hjælpe dem med at kommunikere professionelt med fans og journalister.

Alligevel er det opsigtsvækkende læsning, når man i den nyeste udgave af livsstils- og teknologimagasinet Wired i et interview med den professionelle tweeter Annie Colbert kan læse, hvordan hun i årevis i al hemmelighed har stået bag en række megastjerners kvikke og velformulerede Twitter-opdateringer.

Annonce:

Tavshedspligt
Den 29-årige sociologi-uddannede kvinde fra New York har stået bag knivskarpe Twitter-opdateringer fra en lang række højtprofilerede sportsstjerner, Hollywood-kendisser samt nogle af de tunge drenge i teknologi-verdenen - blandt andet Guy Kawasaki, der tidligere var en af de store profiler hos Apple.

På grund af sin kontraktmæssige tavshedspligt afsløres der ikke specifikke navne i artiklen i Wired, men i en tidligere artikel 'When Stars Twitter, a Ghost May Be Lurking' fra The New York Times kom det frem, at blandt andre Britney Spears, rapperen 50 Cent og sågar Barack Obama har for travlt til selv at skrive deres personlige Twitter-opdateringer.

Britney hyrede Twitter-assistent
Britney Spears har end ikke forsøgt at skjule, at hendes personlige Twitter-guldkorn fremover vil blive skrevet af profesionelle tekstforfattere.

I et stillingsopslag efterlyste hun derfor ganske åbent en assistent, der blandt andet ville få til opgave at opdatere hendes Twitter og Facebook. Også Kanye West har været på banen og hyret topersoner til at opdatere sin personlige blog.

Annonce:

Der er delte meninger om, hvorvidt det skal opfattes som absurd snyderi eller genial markedsføring, at de kendte nu hyrer profesionelle kommunikatører til at skrive deres personlige dagligdagsopdateringer.

Basketball-stjernen Shaquille O'Neal, der selv er en flittig Twitter-bruger, er ikke i tvivl.

- Hvis jeg har tænkt mig at tale, vil det komme fra mig. Det er jo kun 140 tegn. Hvis du har brug for en ghostwriter til det, har jeg ondt af dig, siger O'Neal til The New York Times.

Tilbyder Twitter-træning
Den profesionelle snyde-Twitter Annie Colbert fortæller i interviewet med Wired, at der ikke mangler kendis-kunder, der efterspørger hendes Twitter-færdigheder.

Hun har netop afsluttet en etårig kontrakt, der forpligtede hende til at Tweete mellem to og fire timer dagligt for en anonym kendis-kunde.

Udover at stå for selve Twitter-opdateringerne tilbyder hun også såkaldt Twitter-træning til de kendte, så de med tiden kan blive fortrolige nok med det sociale medie til at kunne skrive deres helt egne personlige Twitter- og Facebook-opdateringer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: