Gangster-ballade på Zen

Kaos på Zen, da gangsta-rapperen ’The Game’ og hans vagter for en tid tog styringen torsdag aften

'The Game' og hans følge skabte torsdag ballade på Zen. (Foto: AP)
'The Game' og hans følge skabte torsdag ballade på Zen. (Foto: AP)

Fredag aften var FCK's stjernespiller Dame N'Doye i tumult på Remees in-klub, Zen i Nørregade i København. En gæst, har indgivet politianmeldelse mod N'Doye og en af dørmændene på stedet, som efterfølgende slog ham i ansigtet.

LÆS OGSÅ: Dame N'Doye i tumult på diskotek

Men allerede torsdag aften var der ballade på natklubben, da den kontroversielle amerikanske gangsta-rapper ’The Game’, alias Jayceon Taylor, besøgte klubben med et følge på 50 mennesker og mellem fem og otte amerikanske sikkerhedsvagter.

Rapperen og hans følge blev placeret i Remees VIP-afdeling, men da nogle danske kvinder og fans henvendte sig til rapperen, tog fanden ved hans sikkerhedsvagter. De glemte alt om, at de befandt sig i København og ikke i bydelen Compton i Los Angeles, hvor ’The Game’ engang fik fem kugler i kroppen og to af hans brødre er blevet myrdet i bandekrig.

Flere af gæsterne på Zen fik en særdeles hårdhændet behandling af ’The Games’ vagter.

Aggressive
- Pludselig kom der en blødende mand vaklende. Jeg fik blod på skjorten og et bord væltede, og det hele var et kaos, fortæller en gæst til Ekstra Bladet, som skyndte sig at komme væk, da der var optræk til ballade.

’The Game’ var til Zen-arrangementet ’Club Dirty’, som afholdes hver torsdag.

- Vi har kendskab til én episode torsdag aften hvor ’The Games’ vagter var hårdhændende og aggressive overfor de gæster, der henvendte sig til ham og skubbede dem væk på en meget aggressiv og udansk måde. Vores sikkerhedsvagter måtte sætte dem på plads, og fortælle dem, at hvis de skulle være på vores klub, måtte de dæmpe sig, siger Adam Falbert.