Annonce:
Annonce:

James Bond er utilfreds med sin karriere

Daniel Craig er perfektionist til fingerspidserne og stoler ikke på sine egne evner som skuespiller

- Jeg er bestemt ikke tilfreds med min karriere. Jeg ved slet ikke, hvordan man kan være det, siger Daniel Craig. (Foto: AP)
- Jeg er bestemt ikke tilfreds med min karriere. Jeg ved slet ikke, hvordan man kan være det, siger Daniel Craig. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Han nåede at være med i filmene 'Lara Croft: Tomb Raider' og 'Road to Perdition', inden hans ansigt for alvor blev genkendt på alverdens gader og stræder. I 2006 var det slut med anonymitetens glæde for Daniel Craig, da han fik rollen som Agent 007.

Men trods sin store succes er den 43-årige skuespiller ikke tilfreds med sin karriere og sine præstationer på det hvide lærred.

Konstant utilfreds
- Jeg er bestemt ikke tilfreds med min karriere. Jeg ved slet ikke, hvordan man kan være det. Det er naturligt for mig ikke at være det. Jeg er konstant utilfreds, fordi jeg forsøger at gøre tingene rigtigt, men ikke ved, hvordan det rigtige er, siger Craig til GQ Magazine.

- Men jeg ved, at det rigtige er derude et sted, og at det er værd at kigge efter, tilføjer han.

Bond-stjernens utilfredshed med sig selv og karrieren bunder i hans uforbederlige perfektionisme. Samme begreb gør, at Daniel Craig ikke kan forstå, hvorfor han blev valgt til at spille så stor en rolle som den vodkamartini-drikkende agent 007.

Forstår ikke successen
- Det, der er så specielt, er, at jeg i 2006 nød at lave film og arbejdede med fantastiske instruktører og blev ganske simpelt høj af det, og så lige pludselig får jeg tilbudt den her enorme mulighed for at gøre noget, som jeg ingen erfaringer havde med.

- Jeg kastede mig hovedkuls ind i rollen som James Bond, og det var en succes. Men hvordan og hvorfor det var en succes, ved jeg ikke, siger han.

Daniel Craig er for tredje gang den britiske agent 007 i filmen 'Skyfall', der til næste år rammer de amerikanske biografer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: