Wahlberg: Jeg skulle have holdt bukserne på

Den amerikanske skuespiller Mark Wahlberg er flov over nogle af sine tidlige udskejelser - blandt andet når han optrådte i bar overkrop som Marky Mark

Der var som regel bar overkrop og synlige boksershorts, når Mark Wahlberg optrådte som Marky Mark. (Foto: AP)
Der var som regel bar overkrop og synlige boksershorts, når Mark Wahlberg optrådte som Marky Mark. (Foto: AP)

Bland rødder fra Sverige, Irland, Tyskland og den franske del af Canada. Så har du skuespilleren Mark Wahlberg, der er kendt fra filmene 'The Departed' og 'The Italian Job'.

Men det er ikke alt, som Mark Wahlberg er lige stolt af i sit liv.

Ville gøre det om
Han kom frem under navnet Marky Mark og var oprindeligt medlem af gruppen New Kids on The Block, som han dog forlod, før de blev populære. I stedet var han med i bandet Marky Mark and the Funky Bunch, der blev berømte i 1991.

Og det er netop tiden som Marky Mark, som Wahlberg gerne ville ændre lidt ved.

- Tro mig, hvis der var noget, jeg kunne gøre om, så ville jeg gøre det. Men jeg kan ikke gøre noget som helst om, og det har gjort mig til den, jeg er i dag.

- Men jeg kunne bestemt godt tænke mig at slette nogle af minderne fra Marky Mark-tiden, siger Wahlberg ifølge Perez Hiltons blog.

LÆS OGSÅ: Bieber og Wahlberg vil lave film sammen

Skulle have holdt bukserne på
Som Marky Mark og medlem af The Funky Bunch var Wahlberg tit iført intet andet end et par underbukser, og det fortryder han nu.

- Jeg skulle have beholdt min t-shirt på meget oftere. Og jeg skulle ikke have trukket mine bukser så langt ned, siger han.

Men synet af den nøgne krop gav ham trods alt en modelkarriere for Calvin Klein Underwear, så helt skidt kan det vist ikke have været.

LÆS OGSÅ: Wahlberg vil slå mesterbokser ud

0 kommentarer
Vis kommentarer