Annonce:
Annonce:

Derfor smider Lohan kludene

Lindsay er så tilfreds med sin krop, at hun ikke har nogen problemer med at vise den frem

Sådan ser Lohans forside ud.
Sådan ser Lohans forside ud.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

I sidste uge blev de meget omtalte Playboy-billeder af Lindsay lækket på nettet. Efter planen skulle billederne have prydet næste måneds udgave af mandebladet, men eftersom billederne allerede er ude, bliver der spekuleret i, om udgivelsesdagen vil blive fremskyndet.

LÆS OGSÅ: Se Lohans Playboy-cover her

Lindsay Lohan krævede en million dollars for at lade sig afklæde i bedste Marilyn Monroe-stil til bladet. Men den 25-årige skandaleprinsesse prøver nu på at overbevise verden om, at der også er en anden og dybere grund til, at hun sagde ja til billederne. Nemlig den at hun vil vise, at hun er tilfreds med sin krop!

LÆS OGSÅ: Se hvorfor Playboy betaler Lindsay fem millioner

Helt natutligt
- Sex og seksualitet er en del af naturen - og den følger jeg. At kende sig selv og sin egen krop er meget vigtig, fordi det giver dig sikkerhed. Og kvinder har brug for sikkerhed, siger hun i et interview med Us Magazine.

- Vi lever i en mandsdomineret verden, så at kende sin egen krop og have det godt med den er vigtigt for mig som kvinde. Det må folk mene om, hvad de til. Men det er min holdning, siger hun.

På Playboy-billedet poserer Lindsay Lohan nøgen - kun iført et par sorte sko, men nænsomt dækket den kanin-formet rød stol.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: