Lennons huskeseddel sat til salg

Nu får fans endnu engang mulighed for at købe et lille stykke af den afdøde Beatle

John Lennons huskeliste kan blive din. (Foto: AP).
John Lennons huskeliste kan blive din. (Foto: AP).

LÆS OGSÅ: John Lennons tand sælges på auktion

Den ene dag er det en gammel brun tand, der bliver solgt efter at have været opbevaret adskillige årtier i en lille æske, og den næste dag er det en lykke-halskæde, der ryger for mere end 1,3 millioner kroner.

Der er salg i eksbeatlen John Lennons gamle sager, og der bliver tilsyneladende ved med at dukke ting op, der kan ryge under hammeren.

Den nyeste genstand er et gammel, gult stykke papir, hvor John Lennon har skrevet 11 ting op, han skulle huske på. Blandt andet at han skulle huske at få en bog tilbage, han havde udlånt til en ven, at han skulle købe marmelade og aflevere Seans madras tilbage.

Startpris: 17.000 kr
Selvom han kunne fremstå som en flyvsk hippie, tyder huskesedlen på, at John Lennon gik meget op i at have styr på tingene. Listen er skrevet med sort pen, og så er der sat røde stjerner ud for de ting, han formentlig har fået gjort.

Huskesedlen bliver sat til auktion på hjemmesiden yougottahaverockandroll.com, der sælger gamle genstande, der har tilhørt rocklegender. Startprisen lyder på cirka 17.000 kroner, men hjemmesiden regner med en salgspris på omkring 28.000 kroner.