Hende vil Bublé gøre gravid - en gang

Michael Bublé's kone, Luisiana Lopilato lægger krop og ansigt til Ultimo's vinter-undertøj

Luisiana Lopilato som blikfang for Ultimo. (Foto: All Over)
Luisiana Lopilato som blikfang for Ultimo. (Foto: All Over)

Selvom den canadiske crooner Michael Bublé er nygift med en super-lækker kone, har han ingen intentioner om at indstille sit party-liv endnu og gøre hende gravid.

- I år er alle, jeg kender, enten gravide eller har født børn. Sådan føles det i hvert fald. Ingen af dem er til at trække med i byen længere, beklager sangeren sig.

Han siger dog, at til næste jul er det hans tur. Så skal hans vakre frue, fotomodellen Luisiana Lopilato, gerne være gravid.

- Jeg elsker børn, og jeg vil elske at have børn, smisker smørsangeren.

Splittet Bublé
- Der er den halvdel af mig, der tror, han aldrig bliver klar til ansvaret, og måske er jeg bare for egoistisk omkring det. Og så er der den halvdel, der ikke kan vente på at skulle i Disneyland og se dem kigge på Mickey Mouse den første gang.

Men formentlig har Luisiana Lopilato også et ord at skulle have sagt om sagen. Og hun har for alvor fået gang i model-karrieren, så måske får hun slet ikke tid til at være gravid.

I år lægger den 24-årige argentiner ansigt og krop til Ultimo's kollektion af vinter-undertøj. Og det gør hun uden at ramme en eneste falsk tone på billeder, der bl.a. er taget, måske inspireret af gemalens beskæftigelse, på og ved et piano.

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 Luisiana Lopilato som blikfang for Ultimo. (Foto: All Over)