'Ekstremt aggressiv' stjerne slipper med bøde for dødstrusler

I en kongebrandert truede Jonathan Rhys Meyers tre politibetjente og deres familier på livet. Nu slipper han med en bøde og en betinget dom

Det er ikke hver dag, man slipper så nådigt fra at lave optøjer i en lufthavn. (Foto: AP)
Det er ikke hver dag, man slipper så nådigt fra at lave optøjer i en lufthavn. (Foto: AP)

Den 34-årige Hollywood-skuespiller Jonathan Rhys Meyers kan ånde lettet op.

Han slap med en meget mild dom, efter han for to år siden i en megabrandert gik amok i Charles de Gaulle lufthavnen i Paris. Her skubbede han til en tjener og truede tre politibetjente og deres familier på livet.

I retten blev han af dommeren betegnet som 'ekstremt aggressiv', men han fik alligevel kun en dom på et års betinget fængsel og en bøde på sølle 1.350 dollars. Det skriver E! Online.

Rhys Meyers var ikke selv tilstede. Det var i stedet hans advokat Vincent Tolenano, som kaldte sin klient en 'skrøbelig mand' og 'et svagt menneske', som 'kæmper med dæmoner'.

Alkoholens skyld
I retten kom det desuden frem, at skuespilleren, der blandt andet er kendt fra Woody Allens film 'Match Point', sagde til de tre betjente, at han gerne betalte for at få slået dem og deres familie ihjel.

Da alkoholen fordampede, fortrød Rhys Meyers øjeblikkeligt episoden, som han i øvrigt ikke kunne huske. Han gav sin brandert skylden og sagde, at han var alkoholiker.

Skuespilleren har siden episoden været på afvænning tre gange, og så sent som i sommer forsøgte han selvmord med piller.

LÆS OGSÅ: Filmstjerne forsøgte selvmord