Landmand satte afklædt Rihanna på plads

En halvnøgen Rihanna blev for meget for en landmand, der stoppede indspilningerne til hendes musikvideo

Her ses Rihanna i aktion i musikvideoen 'til 'We found Love'. Senere smed hun bukserne og så blev det for meget for den irske landmand, der lagde marker til optagelserne. (Foto: All Over Press).
Her ses Rihanna i aktion i musikvideoen 'til 'We found Love'. Senere smed hun bukserne og så blev det for meget for den irske landmand, der lagde marker til optagelserne. (Foto: All Over Press).

En irsk landmand ved navn Alan Graham fortæller til The Mirror, at han har måttet sætte Rihanna på plads, fordi 'hendes opførsel var upassende'.

Den amerikanske sangerinde havde fået lov til at optage scener til sin nye musikvideo på hans mark i Irland, men da Rihanna begyndte at smide tøjet, syntes den 61-årige landmand ikke længere om den måde, hun opførte sig på.

- Hendes opførsel var upassende, siger han til The Mirror og tilføjer, at han aldrig havde hørt om den verdenskendte sangerinde, før han blev ringet op og spurgt, om hun måtte låne hans marker til at filme en musikvideo til nummeret 'We Found Love'.

Før indspilningerne til musikvideoen startede, hjalp Alan Graham med at trække noget af produktionsudstyret op af en sump på marken med sin traktor. Han var egentlig ved at køre hjem igen, da Rihanna begyndte at smide tøjet.

Hvis folk vil låne min mark....
- Det gik op for mig, at tingene var kommet så vidt, at jeg ikke kunne acceptere det. Så jeg bad filmholdet om at stoppe indspilningerne. Hvis folk vil låne min mark, og ting bliver upassende, så siger jeg, at nok er nok, slår Alan Graham fast.

Han skred efter eget udsagn ind i optagelserne, da Rihanna smed bukserne og kun stod iført bikini midt på marken.

- Jeg har ikke lyst til at fortælle, hvad der blev sagt mellem Rihanna og mig. Hun forstod, hvor jeg kommer fra. Vi gav hinanden hånden og gik derfra med gode miner, siger Alan Graham.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt kameraholdet fik alle scener i kassen.