Se Christinas store barm

Christina Hendricks fra den Emmy-vindende tv-serie 'Mad Men' mødte op til Emmy Awards i en nedringet flot kjole - se flere billeder af kvinden med verdens mest kendte timeglasfigur

Det er sådan her hele verden kender Christina Hendrics, nemlig i rollen som Joan Holloway i tv-serien 'Mad Men'.(Foto: PR Foto)
Det er sådan her hele verden kender Christina Hendrics, nemlig i rollen som Joan Holloway i tv-serien 'Mad Men'.(Foto: PR Foto)

Christina Hendricks fra den prisbelønnede tv-serie 'Mad Men' er blevet verdens talskvinde for frodige kvinder, der ikke er bange for at vise deres kvindelige former frem. Det beviste hun endnu engang, da hun mødte op på den røde løber til Emmy Awards, hvor den prisbelønnede tv-serie 'Mad Men' vandt en Emmy-pris som bedste tv-serie.

læs også: mine bryster er for store til badedragten

Og Christina Hendricks skuffede selvfølgelig ingen. Omkring den røde løber brød de begejstrede tilskuere ud i rosende tilråb, da kvinden med verdens mest kendte timeglasfigur gik op af den røde løber i sin sexede nedringede kjole.

Hendricks var også iført en lækker halskæde designet af Johanna Johnson.

- Jeg blev straks helt vild med den halskæde. Flot metallisk design. Det var den første, som jeg overhovedet prøvede, lød det fra Christina Hendricks, der også havde fodtøjet i orden. Hun var nemlig iført nogle flotte Christian Louboutin-sko, da hun mødte op til Emmy Awards sammen med sin mand Geoffrey Arend, der mest er kendt for sin rolle i tv-serien 'Body of Proof'.

læs også: mine bryster er altså ægte