DeGraw har sød hævn til overfaldsmænd

Gavin DeGraw, der i august blev overfaldet af tre mænd i New York, har planlagt en sød hævn til dem

Gavin DeGraw er efter eget udsagn blevet en rigere person af at få tæv. (Foto: AP/NBC/Peter Kramer).
Gavin DeGraw er efter eget udsagn blevet en rigere person af at få tæv. (Foto: AP/NBC/Peter Kramer).

At få tæsk er aldrig en fed ting. Med mindre man hedder Gavin DeGraw. Så kan en omgang slag nemlig gøre livet lidt sødere. I hvert fald hvis man spørger 'Chariot' sangeren selv.

Den 34-årige sanger blev i starten af august overfaldet i New York, og det kostede ham en brækket næse og adskillige flænger i ansigtet. Men det er ikke noget, der kan slå Gavin DeGraw ud af kurs.

- Alt hvad du går igennem bliver en del af din karakter, og det gør dig i sidste ende til en rigere person. Og ærligt talt, så var overfaldet ikke den værste ting i verden, siger Gavin DeGraw ifølge Reuters.

- Det var et skidt øjeblik, men at have en mørk sky hængende over mig et øjeblik tillod mig at se lyset.

Sød hævn
Overfaldet og den efterfølgende tur på hospitalet trak overskrifter verden over, og Gavin DeGraw kan ikke lade være med at trække på smilebåndet over, at episoden har givet ham den mest massive presse, han har fået siden debuten tilbage i 2003.

- Det er ret sjovt, ikke? Jeg tror, at det bedste er, hvis man kan gøre overfaldet til en positiv ting.

Det er ikke lykkedes politiet at arrestere de tre mænd, der stod bag overfaldet, men Gavin DeGraw ser bare episoden som 'et bump på vejen' hen mod at udgive sit seneste album 'Sweeter'. Han har dog planlagt en sød hævn over for sine overfaldsmænd.

- Min hævn er at have succes med at spille musik resten af mit liv, lyder det fra Gavin DeGraw.