Se Clooney score dansk pige

Clooney medvirker i en ny norsk reklamefilm

- Nogen har held i livet. For alle os andre kan det være smart at spare lidt op.

Det er budskabet den norske bank DnB NOR forsøger at komme ud med i en ny reklamefilm. Normalt vækker det ikke den store opsigt, men reklamefirmaet bag bankreklamen fik selveste George Clooney til at medvirke, og så vækker budskabet noget mere opsigt.

Se også: Clooneys eks stripper for dyrene

Selvom reklamefilmen er norsk, er det danskere der står bag. Filmen er instrueret af danske Martin Werner, og filmens kvindelige hovedrolle bliver spillet af den danske skuespillerinde, Julie Vang.

Konceptet lød sjovt
I reklamen vågner en kvinde op og opdager, at manden hun gik i seng med og giftede sig med aftenen forinden er en af verdens mest eftertragtede ungkarle. Ifølge Janne Brenda Lysø fra Try Reklamebureau, der står bag kampagnen, sagde Clooney ja, fordi han synes konceptet var sjovt.

- Filmen handler ikke om George Clooney, men om pigen. Vi begyndte med tanken om, at man altid har venner, der gør dumme ting til fester, men som alligevel klarer den. Så spurgte vi os selv, hvad det ultimative ville være. Vi kom frem til, at det ville være, hvis man vågnede op sammen med George Clooney.

Var ved at falde ned af stolen
Så var det bare om at spørge ham om han ville være med, og vi var ved at falde ned af stolen da han sagde ja, fortæller Janne Brenda Lysø til det norske fagmagasin Kampanje.

Se også: Clooney: Jeg har været forfærdelig på tv

Direktør i DnB Nor , Rune Garborg, vil ikke fortælle hvor mange penge de måtte smide for at få verdensstjernen til at stille op

Jeg går ikke ud og fortæller hvad det kostede at have ham med. Det eneste jeg vil sige er, at det kun blev aktuelt fordi det var langt mindre end vi troede, fortæller han til Kampanje.

For tiden dater Clooney smukke Stacy Keibler

Du kan se videoen her