Bill Clinton er vild med dans

Men den amerikansk ekspræsident sagde alligevel nej til tilbuddet om at deltage i det populære danseprogram

Bill Clinton var tirsdag i studiet hos talkshowværten Rachael Ray.
Bill Clinton var tirsdag i studiet hos talkshowværten Rachael Ray.

Det kan måske være lidt svært at forestille sig Bill Clinton i en tempofyldt cha-cha eller en lidenskabelig tango på direkte tv.

Men Clinton fortæller, at han seriøst overvejede et tilbud om at deltage i den amerikanske udgave af danseprogrammet 'Vild med dans'.

Selv om Clinton er stor fan af programmet, sagde han alligevel nej tak, da hans travle program ikke ville levne tid til at øve dansetrinnene.

– Jeg fortalte dem, at jeg ikke havde tid til at træne, siger den 65-årige ekspræsident i et interview med talkshowværten Rachael Ray.

– Og man er faktisk nødt til at træne en hel del. Så jeg takkede nej. Men jeg synes programmet er smaddersjovt, siger han.

– Jeg har en 92-årig svigermor, der ser programmet hver uge. Hun ville have elsket, hvis jeg deltog, men jeg var nødt til at sige nej.

Til dans med Hillary
Bill Clinton erkender, at han ikke er den store stjerne på et dansegulv, men hans kone, Hillary Clinton, har prøvet at få ham til at danse mere.

– Forleden aften sagde Hillary: 'Ved du hvad, når jeg ikke er udenrigsminister længere, skulle vi begynde at gå til dans sammen'. Vi vil lægge ud med tango, griner han.

Hvis Bill Clinton havde accepteret tilbuddet om at stille op i danseprogrammet, skulle han blandt andet have dystet mod Chaz Bono, David Arquette og Kristin Cavalla.