Clooneys kæreste stripper for dyrene

Elisabetta Canalis smider nu kludende til fordel for PETA

Italienske Elisabetta Canalis, der dater George Clooney, tager nu tøjet af for at sætte fokus på dyrevelfærd. (Foto: SGP)
Italienske Elisabetta Canalis, der dater George Clooney, tager nu tøjet af for at sætte fokus på dyrevelfærd. (Foto: SGP)

Elisabetta Canalis viser nu resten af verden, hvad George Clooney har at komme hjem til efter en hård dag på arbejdet.

Den 32-årige italienske skuespiller og model, der igennem et stykke tid har dannet par med den eftertragtede amerikanske skuespiller, er nemlig en del af en ny kampagne fra dyreværnsorganisationen, PETA, der har til formål at gøre pelsavl ulovligt.

- Det er uden tvivl den bedste grund, jeg har haft til at være nøgen, siger den italienske skønhed ifølge The Daily Mail og fortsætter:

- Jeg var en lille pige, da jeg så en dokumentar på tv, hvor de viste, hvordan de dræbte de små dyr ved at give dem elektriske stød eller ved at holde dem under vand. Jeg blev chokeret og besluttede mig allerede dengang for, at jeg aldrig, aldrig, aldrig ville gå med pels.

Det er langt fra første gang, det er lykkedes for dyreværnsorganisationen at overtale yndig, kvindelig berømthed en til at smide kludene for at sætte fokus på dyrevelfærd. Tidligere har også Alicia Silverstone, Sasha Grey og ikke mindst brystbomben Pamela Andersson været helt nøgne i PETA-kampagner.

1 af 2 Clooney og Canalis sammen til Oscar-festen i 2010. Man kan godt forstå, hvorfor George Clooney smiler. (Foto: AP)
2 af 2 Italienske Elisabetta Canalis, der dater George Clooney, tager nu tøjet af for at sætte fokus på dyrevelfærd. (Foto: SGP)
0 kommentarer
Vis kommentarer