Rosies elegante brystsmutter

Transformer-babe Rosie Huntington-Whiteley kom på elegant vis til at vise sit ene bryst, da hun for nylig var på vej ind i en bil i London efter natklubbesøg i London

Årets måske mest elegante brystsmutter udført af Rosie Huntington-Whiteley i en bil i London.(Foto: Polfoto)
Årets måske mest elegante brystsmutter udført af Rosie Huntington-Whiteley i en bil i London.(Foto: Polfoto)

Supermodellen og verdens nye Transformer-babe Rosie Huntington-Whiteley er kendt for at have nogle af verdens smukkeste ben. Men hun har tilsyneladende også nogle smukke bryster. Det beviste hun ubevidst, da hun for nylig forlod natklubben Whisky Mist i London og satte sig ind i en bil, hvor en fotograf fik et billede af hendes ene bryst, der elegant smuttede ud af nedskæringen, da hun vendte sig om i bilen.

Den 24-årige Rosie er blandt de bedst betalte fotomodeller i verden og er vant til at blive fotograferet. Men hun er nok aldrig blevet fotograferet så meget som de sidste par uger, hvor hun har rejst rundt i verden til diverse gallapremierer på den nye blockbusterfilm 'Transformer: Dark of the Moon', hvor hun har den kvindelige hovedrolle som Sams(Shia LaBeouf) nye kæreste Carly.

Den langbenede Rosie bliver af mange kvinder misundt for sin fantastiske krop. Men hun er ikke fanatisk fittness-bruger.

- Jeg er ikke nogen fanatiker med henblik på at holde mig i form. Men jeg går da i fitness-center engang i mellem, og så spiser jeg i øvrigt ret sundt hele året rundt, fortæller Rosie, der er kæreste med skuespilleren Jason Statham.

1 af 4 Smukke Rosie poserer under filmfestivalen i Moskva, hvor Transformer: Dark of the Moon' åbnede festivalen.(Foto: AP)
2 af 4 Rosie har tidligere været iklædt kjoler med meget stor nedringning. Her f.eks. i en lækker hvid sag i begyndelsen af juni måned.(Foto: AP)
3 af 4 Hun er smuk og elegant. Verdens nye transformer-babe.(Foto: AP)
4 af 4 Årets måske mest elegante brystsmutter udført af Rosie Huntington-Whiteley i en bil i London.(Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer