Rorys eks giver Caroline kamp til stregen

Wozniackis nye flamme, Rory Mcllroy, har før droppet sin ungdomskæreste Holly Sweeney for derefter at komme krybende tilbage

Man skal aldrig gå tilbage til en fuser. Men i Hollys tilfælde er der mere tale om et festfyrværkeri, som Rory Mcllroy måske ikke kan holde sig fra. (Foto: Fabrizio Belluschi/FAMEmagazine.co.uk)
Man skal aldrig gå tilbage til en fuser. Men i Hollys tilfælde er der mere tale om et festfyrværkeri, som Rory Mcllroy måske ikke kan holde sig fra. (Foto: Fabrizio Belluschi/FAMEmagazine.co.uk)

Caroline Wozniacki skal ikke vide sig for sikker.

Selv om forelskelsen lyser ud af både hende og Nordirlands største sportsikon, den 22-årige golfstjerne Rory Mcllroy, er det ikke første gang, at Rory har forladt sin sexede, nu tidligere ungdomskæreste, 20-årige Holly Sweeney, for derefter at bede om godt vejr og vende tilbage til hende igen.

Og nu giver Holly Caroline kamp til stregen. Siden bruddet fra Rory har Holly lignet en drøm, når hun er dukket op i Belfasts natteliv.

LÆS OGSÅ: Caroline presses omkring Rory

Parret har været kærester, siden hun var 15 og han 17, og de mødtes på golfbanen i Rorys hjemby Holywood nær Belfast.

Tidligere i år tog de en pause for atter at finde sammen. Rory ville fokusere på sit golfspil. Men han fortrød.

Og så sent som i juli i år, efter at Rory havde vundet US Open, fortalte kølle-svingeren i et timelangt dokumentarprogram på BBC også om sin kærlighed til Holly - at han ikke kunne undvære hende, og han havde gjort alt for at vinde hende tilbage.

LÆS OGSÅ: McIlroy beundrer Carolines fysik

Frygtelig fejltagelse
- Jeg indså hurtigt, at jeg havde begået en frygtelig fejltagelse, og jeg måtte tigge og bede for at få hende tilbage. Holly er fantastisk, sagde Rory i BBC-dokumentaren.

Dokumentarprogrammet blev sendt første gang i Nordirland 4. juli i år, så nordirerne var målløse, da Rory kort efter lancerede bruddet fra den kæreste, som han netop havde lovprist på tv.

Ifølge den pressemeddelelse, som Rorys stab har sendt ud, er parret gået fra hinanden i fuld forståelse. Det tvivler iagttagere dog på. Umiddelbart efter slettede Rory nemlig Holly fra sin Twitter-profil.

LÆS OGSÅ: Carolines kæreste imponerer

To dage før BBC-dokumentaren blev sendt i Nordirland, havde Mcllroy mødt Caroline Wozniacki ved boksekampen mellem Wladimir Klitschko og David Haye i Hamburg 2. juli.

Det var Mikkel Kesslers boksepromotor, Kalle Sauerland, der førte dem sammen. Rory sad lige bag den bokse-interesserede Miss Sunshine. Og så var han solgt til stanglakrids, og parret twittede ivrigt sammen.

Men Holly har ikke ladet sig slå ud efter bruddet fra sin ungdomskæreste og gør alt for at signalere overskud.