Se Kardashian-videoen vi ikke måtte se

Musikvideo med halvnøgen og olieindsmurt Kim Kardashian skulle ikke udgives. Nu er den lækket på internettet

Musikvideoen til Kim Kardashians singledebut 'Jam (Turn it up)' skulle aldrig ses af andre end hende selv. (Foto: Screendump)
Musikvideoen til Kim Kardashians singledebut 'Jam (Turn it up)' skulle aldrig ses af andre end hende selv. (Foto: Screendump)

Kim Kardashians poppede debutsingle ’Jam (Turn it up)’ tilbage fra marts måned blev af gode årsager aldrig noget hit, og hun besluttede ikke at udsende musikvideoen til nummeret.

SE MUSIKVIDEOEN OVER ARTIKLEN

Men videoen har nu alligevel fundet sin vej til nettet, ligesom så mange andre ting har gjort det gennem tiden for Kim Kardashian, heriblandt hendes berømte sex-video med eks-kæresten, sangeren Ray J.

LÆS OGSÅ: Vil købe rettighederne til sex-film

Oliemarineret kattemås
I den 55 sekunder lange bid af musikvideoen til 'Jam (Turn it up)' ser man den 30-årige realitystjerne kravle som en kælen kat i et par meget stramme, lyserøde læder-hotpants. Håret er vådt, læberne fyldige og starletten ser desuden ud til at være smurt ind i glinsende olie.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashians nøgne bryster misbrugt

For egen fornøjelses skyld
Det var som bekendt aldrig meningen, at musikvideoen skulle udgives. Ifølge stjernens søster Khloe Kardashian blev videoen kun lavet for at fornøje Kim Kardashian, og ikke for at hun kunne skaffe sig en pladekontrakt.

- Det var noget, hun kun gjorde for sjov, så videoen er kun lavet til hende selv. Det var aldrig meningen den skulle offentliggøres, sagde søsteren Khloe Kardashian til MTV News tilbage i maj måned.