Kristen Stewart låst inde før bryllupsscene

Sikkerheden var på det højeste, da det famøse bryllup i den fjerde Twilight-film skulle optages

Kristen Stewart har forberedt sig på den store bryllupsscenen i fire år. (Foto: AP/ Dan Steinberg)
Kristen Stewart har forberedt sig på den store bryllupsscenen i fire år. (Foto: AP/ Dan Steinberg)

Det varer ikke længe, før verdens Twilight-fans endnu engang skal sige hej til Bella, Edward og Jacob, når den fjerde film 'Breaking Dawn' i den berømte saga, ruller over biograflærrederne til november.

Og alt tyder på, at 'Breaking Dawn' byder på mindst ligeså meget drama og kærlighed som de foregående film. Særligt får én scene på forhånd fansene til at slide deres stemmebånd op af fryd.

Secret Service
I film nummer fire, der er instrueret af Bill Condon, skal den kvindelige hovedrolle Bella og hendes mandlige modstykke vampyren Edward nemlig sige ja til hinanden ved alteret.

Og der blev taget store sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med optagelserne af den scene.

- Jeg skulle låses inde på et værelse den dag. Jeg skulle låses inde med kjolen og beskytte den. Der var nærmest en Secret Service-agtig skør sikkerhed omkring det, siger Kristen Stewart, der på trods af nerver nød dagen i fulde drag.

- Jeg har ladet op til at filme den scene i fire år eller der omkring, og de havde også lagt scenen til allersidst i optagelserne, så jeg havde været meget spændt og bare ventet på den scene, der efter min mening er den vigtigste, siger hun på et pressemøde til Comic Con, der er en årlig festival for science fiction- og tegneseriefans.

Men da dagen så endeligt oprandt, var det hele ventetiden værd, forklarer Kristen Stewart.

- Da jeg trådte ind på settet, var jeg ligeså nervøs og bange, som jeg havde forventet, at jeg ville være. Men da jeg kom op på settet, og jeg så alle sidde i båsene, var det bare så smukt, siger Twilight-skuespilleren.

0 kommentarer
Vis kommentarer