Sean Penn med smuk brunette

Få uger efter bruddet med Scarlett Johansson har Sean Penn fundet en ny yngre kvinde

Sean Penn ligner en mand der er kommet sig over bruddet med Scarlett Johansson. Her ses han med sin nye unge kæreste Stacey Koplin. (Foto: All Over Press).
Sean Penn ligner en mand der er kommet sig over bruddet med Scarlett Johansson. Her ses han med sin nye unge kæreste Stacey Koplin. (Foto: All Over Press).

Det tog ikke Sean Penn lang tid at komme sig over bruddet med Scarlett Johansson.

For tre uger siden slog den 50-årige filmstjerne op med sin kollega - angiveligt fordi, at han ikke var klar til et seriøst forhold - og nu ses Penn med en ny smuk og yngre kvinde, nemlig Stacey Koplin.

Læs også: Derfor slog Penn op med Scarlett

Den sidste uge er Sean Penn blevet set flere steder i selskab med Stacey Koplin. I går fejrede parret den amerikanske uafhængighedsdag sammen i Santa Monica.

Læs også: Scarlett og Penn sammen igen?

I starten af maj var det 24-årige Scarlett Johansson, der gik hånd i hånd med Sean Penn, siden har filmstjernerne haft et såkaldt on/off-forhold.

Læs også: Scarlett og Penn hånd i hånd

Med den seneste tids udvikling ser det dog ud til at det højt profilerede forhold har fået det endelige dødsstød.

1 af 2 Sean Penn hånd i hånd med Stacey Koplin. Ind til videre er der næsten ikke nogen detaljer om Penns nye kæreste. (Foto: All Over Press).
2 af 2 Sean Penn ligner en mand der er kommet sig over bruddet med Scarlett Johansson. Her ses han med sin nye unge kæreste Stacey Koplin. (Foto: All Over Press).
0 kommentarer
Vis kommentarer