Annonce:
Annonce:

Se Eva Longoria i fræk hvid bikini

Eva Longoria kælede og krammede med sin kæreste Eduardo Cruz og viste sin bikini-krop frem på sommerferie i Marbella i Spanien

Eva Longoria viser sin smukke krop frem i sexet hvid bikini, mens hendes kæreste Eduardo er mere afslappet klædt på.(Foto: All Over Press)
Eva Longoria viser sin smukke krop frem i sexet hvid bikini, mens hendes kæreste Eduardo er mere afslappet klædt på.(Foto: All Over Press)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Eva Longoria har gennem flere måneder dated med den spanske sanger Eduardo Cruz, der i øvrigt er lillebror til den spanske verdensstjerne Penelope Cruz. Parret har kørt med lav profil, men har nu ført deres forhold ind en mere seriøs boldgade. Eduardo Cruz har nemlig inviteret Desperate Housewives-stjernen på ferie i sit hjemland Spanien, hvor de netop har tilbragt nogle romantiske feriedage ved strandene i Marbella-området i det sydlige Spanien.

Longoria og hendes spanske kæreste Eduardo blev blandt andet fotograferet på dækket af en båd, hvor de nød det fantatiske solskinsvejr i Spanien. Longoria var iført en sexet hvid bikini, mens Eduardo var afslappet klædt med kasket, T-shirt og army-shorts.

Annonce:

Nyforelskede i Spanien
Og selv om parret har kendt hinanden i flere måneder virkede de stadig nyforelskede og havde svært ved at holde hænderne fra hinanden. Senere på dagen dækkede Longoria sin flotte krop med en lang hvid strandkjole, da parret spiste frokost med nogle venner i Puerto Banus.

Der har tidligere været rygter fremme om, at den verdenskendte Hollywood-skuespiller Penelope Cruz ikke er så meget for, at hendes lillebror dater med den frække og flotte Eva Longoria, men de rygter kan nu for alvor manes til jorden. Penelope Cruz og hendes Oscar-vindende ægtemand Javier Bardem, der netop er blevet forældre til en lille datter, inviterede nemlig lillebror Cruz og hans nye latinske kæreste Eva Longoria til en fornem frokost.

Longoria og Eduardo blev oven i købet inviteret ud til Penelopes og Bardems luksus-villa i San Augustine Valdelagua Guadalix, så alle kunne lære hinanden bedre at kende. Og det virker, som om Penelope Cruz har accepteret, at den smukke Eva Longoria måske i fremtiden bliver hendes svigerinde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: