Lady Gaga stjæler blognavn fra fan

En fan med blognavnet Amen Fashion har mistet titlen, fordi Lady Gaga ville have den som navnet på sin egen

Lady Gaga elsker efter sigende sine fans, men er ikke bleg for at være krævende overfor sine 'Little Monsters'. (Foto: AP)
Lady Gaga elsker efter sigende sine fans, men er ikke bleg for at være krævende overfor sine 'Little Monsters'. (Foto: AP)

Hun elsker sine 'Little Monsters', men hvis de har noget, hun vil have, er Lady Gaga tilsyneladende ikke bange for at gøre krav på det.

Stjernen oprettede tidligere på ugen en blog på siden Tumblr.com under navnet Amen Fashion. Men ifølge nyhedssiden Oh No they Didn't havde en af sangerindens fans allerede en blog med samme navn, som også er titlen på en Lady Gaga-sang.

Lady Gagas folk bad blogsiden Tumblr om at få navnet til sangerindens egen blog, og derfor blev fanens blognavn lavet om fra Amen Fashion til Amen Fashion 1.

Læs også: Lady Gaga beskyldes for at 'stjæle' velgørenhedspenge

- Da Amen Fashion er titlen på en Lady Gaga-sang, og du aldrig har brugt denne blog, da den heller ikke er din primære på denne side, føler vi, at det er det mest fornuftige at give navnet til Lady Gaga, skriver Tumblr til fanen.

- Da du lader til selv at være en dedikeret Lady Gaga-fan, håber vi, du også kan se fornuften i dette, slutter brevet.

Efter Lady Gaga fik sin Amen Fashion-blog, skrev hun til sine followers på Twitter, at de kan tage del i hendes liv ved at læse med på siden.

Hvordan Amen Fashion 1 reagerer på sagen vides ikke.

0 kommentarer
Vis kommentarer