Lady Gagas gakkede yoga-dress

Lady Gaga møder op til yoga i Taiwanesisk fitness-studio - iført fræk blonde cat-suit

Lady Gaga stjæler igen, igen opmærksomheden med sin mærkelige påklædning, efter en yoga-time i et studio i Taiwan. (Foto: AP)
Lady Gaga stjæler igen, igen opmærksomheden med sin mærkelige påklædning, efter en yoga-time i et studio i Taiwan. (Foto: AP)

Klæder skaber folk... Men skaber disse klæder en god yoga-udøver?

Lady Gaga er lige så kendt for sine specielle garderobe, som for sin popmusik. Og selv når hun skal til yoga trækker hun i et sæt, der skriger på opmærksomhed.

Læs: Lady Gaga: Mine horn er ægte!

Med en bambusmåtte under armen mødte hun i går op i et yoga-studio i Taiwan med en sort blonde-heldragt, hendes varetegn - tårnhøje stilletter - og knaldrøde læber, mens hun var omringet af hundredvis af fans, da hun forlod bygningen, efter endt yoga-time.

Det skriver Daily Mail.

Den 25-årige sangerinde ankom til Taiwan fredag aften i et privatfly og bor nu på Regent Taipei Hotel, hvor hun vil bo indtil hun i aften skal give koncert i byen Taichung.

Læs: Lady Gaga stjæler blognavn fra fan

Byen er så glade for den gakkede sangerindes visit, at der forud for koncerten vil blive afholdt en række forskellige events og en kæmpe velkomstfest - hvor tusindvis af fans er forventet at møde op.

Gaga kommer direkte fra Japan, hvor hun tilbragte det meste af sidste uge blandt andet med koncerter.

0 kommentarer
Vis kommentarer