Hun har verdens største bryster

Den 52-årige kvinde Annie Hawkins-Turners bryster vejer 50 kilo - hun er blevet mobbet for sine store fordele hele sit liv - se videoklip med Annies store bryster her

Annie viser her sine store bryster frem i tv-programmet 'This Morning' og fortæller om, hvordan det er at rende rundt med verdens største bryster.(Foto: You Tube)
Annie viser her sine store bryster frem i tv-programmet 'This Morning' og fortæller om, hvordan det er at rende rundt med verdens største bryster.(Foto: You Tube)

For mange mænd kan brysterne ikke blive store nok - og netop nu er frodige kvinder populære. Men det kan altså også blive lidt for meget af det gode. Det kan den 52-årige britiske kvinde Annie Hawkins-Turners skrive under på. Hun har nemlig verdens største bryster, der vejer 50 kilo.

I denne uge viste Annie Hawkins-Turners også kendt under pseudonymet Norma Stitz sine gigantiske bryster frem i det britiske morgenprogram 'This Morning'.

Se Annie tale om sine store bryster her

Annie, der i programmet var iklædt en sort ekstremt nedringet kjole med direkte udsigt til de to gange 25 kilos bryster, fortalte om, hvordan hun især i sin skoletid blev mobbet og drillet på grund af sine store bryster. Annie udviklede allerede nogle ret store bryster som ni-årig, og dengang anede hun intet om, hvad hun havde i vente.

- Jeg viste ikke, at jeg var anderledes. Jeg voksede op og følte mig bare som en ganske almindelig kvinde i kvarteret. Det var først, da jeg trådte ind i klasselokalet, og jeg fandt ud af, at der ikke var plads til mig på stolen på grund af min størrelse, at jeg blev klar over, at mine bryster var alt for store.

- Og det blev endnu værre i gymnastiktimerne, fordi jeg selvfølgelig ikke kunne lave nogen gymnastikøvelser på grund af mine brysters store vægt, fortæller Annie.

Annie mener, at børn er de værste til at moppe.

- I skolen blev jeg kaldt fed og grim. Jeg kunne ikke gå i det samme tøj som de andre piger, og drengene hadede mig. Det var kun ældre mænd, som kunne lide mig, fordi jeg var en lille pige fanget i en stor kvindekrop, forklarer Annie, der idag er mor til to børn.

- Jeg har heller aldrig kunnet amme mine børn, fordi mine bryster simpelthen var for store.

1 af 3 Den 52-årige Annie kan ikke gå så stærkt. Hendes bryster vejer nemlig sammenlagt 50 kilo.(Foto: Polfoto)
2 af 3 Annie fik allerede bryster som ni-årig. Hun blev mobbet gennem hele sin skoletid på grund af sine store bryster.(Foto: Polfoto)
3 af 3 Annie viser her sine store bryster frem i tv-programmet 'This Morning' og fortæller om, hvordan det er at rende rundt med verdens største bryster.(Foto: You Tube)
0 kommentarer
Vis kommentarer