Pige var skyld i Jackass-succes

Det var en pige, der var grunden til, at Steve-O begyndte at udføre alle de skøre Jackass-stunts

Steve-O ville imponere en pige og begyndte derfor på sine hasarderede stunts. (Foto: AP).
Steve-O ville imponere en pige og begyndte derfor på sine hasarderede stunts. (Foto: AP).

Jackass-fænomenet, der er blevet verdenskendt på grund af medlemmernes vilde stunts og dumdristighed, begyndte egentlig, fordi Steve-O blev droppet af en pige, der mente, at han aldrig ville blive til noget.

- Hun sagde til mig, at når hun tænkte på sin fremtid, så kunne hun ikke se mig i den. Hun var sikker på, at jeg ville blive en taber, og derfor slog hun op med mig, fortæller Steve-O til QMI Agency.

Det var for at få pigens opmærksomhed, at Steve-O lod sig driste til at udføre mere og mere vanvittige ting. Hans hjerte var nemlig knust, og pludselig var han ligeglad med, om han kom til skade.

Og hans stunts, der involverer alt fra at hoppe fra høje bygninger ned i små vandbassiner og få klipset hæfteklammer i de ædlere dele, havde til at begynde med kun ét formål.

Jeg ville chokere hende
- Jeg prøvede virkelig at chokere denne her pige og få hende til at bekymre sig om, hvorvidt jeg ville dø, siger han.

- Jeg lavede skateboard-videoer i gymnasiet, og folk synes, det var sejt. Men da hun slog op med mig, og jeg begyndte at filme mig selv, mens jeg hang ned fra en altan på 12. sal, så fik jeg pludselig nogle ret anderledes reaktioner, fortæller han.

Og dermed var Jackass-fænomenet født.

- Jeg vidste, at det var mit kald. Og i virkeligheden ville jeg bare bevise mig selv overfor den pige, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer