Her er beviset - den er ægte!

De seneste billeder af Kim Kardashians røv har sat spekulationer i gang om, hvorvidt den er ægte. Her er beviset

Her er beviset på, at røven er ægte. Billedet fra Khloes Twitter-profil er blevet taget under et lægebesøg, som skal vises i søstrenes realityprogram 'Keeping Up With the Kardashians'  der sendes på søndag i USA: (Foto: Twitter)
Her er beviset på, at røven er ægte. Billedet fra Khloes Twitter-profil er blevet taget under et lægebesøg, som skal vises i søstrenes realityprogram 'Keeping Up With the Kardashians' der sendes på søndag i USA: (Foto: Twitter)

Khloe Kardashian har nu gjort sit at få sat en stopper for alle de rygter, der er om hendes søster velformede og velvoksne bagdel.

På sin Twitter-profil serverer Khloe nemlig beviset for, at søster Kim ikke har fyldt silikone eller andet snask i bagen for at få den til at strutte ekstra meget.

LÆS OGSÅ: Er den blevet større?

26-årige Khloe har valgt at offentliggøre et røntgenbillede af sin søsters numse, og billedet viser tydeligt, at der ikke er andet end Kim i den røv.

- Hej med jer. Beviset ligger i røntgenbilledet. Kims rumpe er 100 procent ægte, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashians nøgne bryster misbrugt

Spekulationer om numse-implantater hos 30-årige Kim Kardashian fik nyt liv, da hun i sidste uge blev spottet på vej til træning i et sæt meget stramt sort fitnesstøj.

- Det er fuldstændig latterligt. Jeg er stolt over at kunne sige, at numsen er helt min egen. Jeg har aldrig gjort noget ved den som for eksempel indsprøjtninger, sagde hun den gang til ShowbizSpy.com.

Kim Kardashian mener selv, at hendes formfulde bagdel stammer fra hendes fars armenske familie.

1 af 3 Den strutter godt, Kim Kardashians bagdel. (Foto: All Over)
2 af 3 Kim Kardashians på vej til træning af sin bagdel. (Foto: All Over)
3 af 3 Her er beviset på, at røven er ægte. Billedet fra Khloes Twitter-profil er blevet taget under et lægebesøg, som skal vises i søstrenes realityprogram 'Keeping Up With the Kardashians' der sendes på søndag i USA: (Foto: Twitter)
0 kommentarer
Vis kommentarer