Klums sexede poledance

For supermodellen Heidi Klum betyder det alt, at der er gang i den på lagnerne

Heidi Klum mener, at sex betyder alt i et godt ægteskab. (Foto: AP)
Heidi Klum mener, at sex betyder alt i et godt ægteskab. (Foto: AP)

Som en kælen kat elsker Heidi Klum at vride sig om en stripperstand for at tilfredstille sin mand, Seal

Den tyske supermodel mener nemlig, at et blomstrende og farverigt sexliv er altafgørende i et godt ægteskab - og der må godt indgå lidt udstyr og legetøj i akten.

LÆS OGSÅ: Heidi Klum smider trusserne

- Der er ikke noget forkert i et lille strømpebånd, og jeg siger ikke, at man skal sætte en stripperstang op i soveværelset og begynde at svinge rundt. Men nogle gange elsker jeg bare at gøre det, siger 38-årige Klum til det amerikanske magasin Glamour.

Klæder sig ud
I den kommende udgave af bladet optræder Heidi Klum topløs og fortæller kækt om, hvordan hun og hendes syngende mand nogle gange klæder sig ud i fastelavnskostumer, når de har voksentid.

SE GALLERI: Klums farverige og sexede Halloween-arkiv

Heidi Klum mødte Seal i 2004, da hun var gravid med Flavio Briatores barn. i 2009 adopterede sangeren Leni og sammen har Klum og Seal derudover Henry på fem år, fireårige Johan og Lou på 20 måneder.

Ud over at holde gang i kærligheden med poledance og masser af sex, fornyer Seal og Heidi Klum deres ægteskabsløfter hvert år på deres bryllupsdag. Og ifølge modellen virker det. Hun er nemlig stadig fuldstændig forelsket i sin mand.

Lækker mand
- Han er lækker selv, når han sover. Han er en smuk mand. Sød og blid. Den anden dag, så jeg ham optræde, og jeg tænkte bare 'det der er min mand!'.

Forhåbentlig er Seal lige så begejsret, når hans kone optræder for ham på stripperstangen.

0 kommentarer
Vis kommentarer