Optræder nøgen mod tyrefægtning

Den spanske model Elen Rivas poserer nøgen og blodig i en hårdtslående kampagne mod tyrefægtning - se det blodige nøgen-billede her

Den spanske model Elen Rivas poserer her for en ny undertøjs-kollektion. (Foto: Tesco/Diamond Boutique)
Den spanske model Elen Rivas poserer her for en ny undertøjs-kollektion. (Foto: Tesco/Diamond Boutique)

Den spanske 36-årige skønhed Elen Rivas poserer nøgen og med blødende ryg i en hårdtslående kampagne for dyreværnsorganisationen PETA imod tyrefægtningen i Spanien. På billedet har Elen Rivas fire spyd siddende i ryggen og kigger direkte mod kameraet med et forpint udtryk. mens blodet siler fra nogle sår i hendes ryg ned ad hendes nøgne krop.

- Det kan godt være, at det er en meget blodig og provokorende reklame. Men den er jo ingenting i forhold til virklighedens tyrefægtning, der er ekstremt blodig og voldelig, siger Elen Rivas, der især er kendt for sit syv år lange forhold med den britiske fodboldspiller Frank Lampard, som hun har to døtre med. Parret gik fra hinanden i 2008.

Vil holde turister væk fra tyrefægtning
Kampagnefolkene hos PETA håber, at reklamen kan være med til at overtalte britiske turister til at holde sig væk fra spanske tyrefægtninger, når de er på ferie i Spanien, og Elen Rivas tilføjer selv:

- De fleste spaniere er selv modstandere af denne barbariske og blodige sport, og både PETA og jeg appelerer til, at turister ikke bliver narret af deres propaganda for tyrefægtning. Der er absolut intet romantisk ved at torturere og dræbe dyr som underholdning, siger Elen Rivas, der håber, at kampagnen også vil skabe debat i hendes hjemland Spanien. Elen Rivas er også for nylig blevet omtalt meget i de britiske medier, fordi hun i denne måned har brudt sit forhold til den australske sanger Peter Andre efter et fem måneder langt forhold.

I Spanien har delstaten De Kanariske Øer allerede forbudt tyrefægtning siden 1991. Og i Barcelona-området blev det også fornylig forbudt. Men der er stadig masser af områder og byer i Spanien, hvor der er tyrefægtning en gang om ugen i sæsonen, der løber fra april til september.

1 af 3 Elen Rivas ses her i den ekstremt blodige kampagne mod tyrefægtning med fire spyd i ryggen og blodet silende ned af sin krop.(Foto: Promovering/PETA)
2 af 3 Elen Rivas deltog også i festen, der indlede den verdenskendte tennisturnering Wimbledon. Her står hun på den blå løber.(Foto: All Over Press)
3 af 3 Den spanske model Elen Rivas poserer her for en ny undertøjs-kollektion. (Foto: Tesco/Diamond Boutique)
0 kommentarer
Vis kommentarer