Sheen skal dø

Bitterheden på Charlie Sheen er blevet så stor, at ‘Two and a Half Men’-skaberen nu vil dræbe hans karakter i serien. Dermed er et comeback udelukket

Sheens karakter bliver efter alt at dømme dræbt, når han skal skrives ud af serien. (Foto: AP)
Sheens karakter bliver efter alt at dømme dræbt, når han skal skrives ud af serien. (Foto: AP)

Charlie Harper vil dø i en ulykke, og dermed vil han for altid være ude af successerien ’Two and a Half Men'. Det erfarer netstedet TMZ.com.

Kilder tæt på showet fortæller TMZ, at showets skaber, Chuck Lorre har planer om at sikre sig, at Charlie Sheen aldrig nogensinde vil kunne komme tilbage i tv-serien.

Læs mere: Charlie Sheen i ny sitcom

Selvom optagelserne til den nye sæson først går i gang den 5. august, spekulerer showets producere lige nu i hvordan, man får dræbt Charlie bedst muligt.

Ud over klippe
Et af scenarierne skulle gå på, at Charlie Harpers bil ville ryge udover en klippe.

At Charlie Harper decideret skal dø er noget af en opgradering af, hvordan man ville have skrevet ham ud af serien. I første omgang gik rygterne på, at han ’bare’ skulle tage til Paris, og at han ville beslutte sig for at blive der.

Hvad der præcis kommer til at ske med figuren Charlie Harper er usikkert, da Lorre ofte laver ændringer lige op til optagelserne.

Charlie Sheen blev fyret fra komedien og erstatet med Ashton Kutcher efter flere skandaler, der involverede ludere, narko og voldsomme udbrud.

0 kommentarer
Vis kommentarer