Se Angelina Jolie i våddragt

Det er forbudt at bade topløs på Malta - et forbud som Angelina Jolie tog meget bogstaveligt, da hun gik i vandet iført en våddragt, der dækkede hele kroppen

Angelina Jolie er her fotograferet i sin sorte våddragt, der dækkede hele hendes pragtfulde krop.(Foto: All Over Press)
Angelina Jolie er her fotograferet i sin sorte våddragt, der dækkede hele hendes pragtfulde krop.(Foto: All Over Press)

Verdensstjernen Angelina Jolie fulgte Maltas forbud mod at bade topløs til punkt og prikke. Hun tog det nærmest bogstaveligt og gik i vandet iført en sort våddragt, der dækkede hele hendes krop på trods af, at vandet var tæt på 30 grader varmt på Middelhavs-øen.

Det kan godt dog også godt være, at Angelina Jolie iførte sig en våddragt, fordi hun ifølge rygter er blevet usædvanligt tynd. Og når man mangler fedt på kroppen, bliver man mere modtagelig for kulde.

I mandags nød Brad Pitt og Angelina Jolie sammen med deres seks børn en herlig dag i et badeland på Malta. Børnene boltrede sig i det 30 grader varme vand, og Angelina svømmede også rundt i vandet i sin sorte våddragt.

Brad Pitt havde derimod ikke noget imod at vise sin krop frem. Så han spankulerede rundt i varmen i bar mave og viste sine flotte muskler frem. Han havde næsten konstant en af sine mindre børn i armen.

På et tidspunkt fik Brad Pitt dog øje på paparazzi-fotografen, der har taget billeder til denne artikel. Og han sendte ham et lille ondt blik.

1 af 5 Brad Pitt har et af sine seks børn i den ene arm, mens han viser muskler i bar mave på stranden på Middelhavs-øen Malta.(Foto: All Over Press)
2 af 5 Angelina Jolie slæber her afsted med tre af sine børn i den gloende hede på Malta.(Foto: All Over Press)
3 af 5 Brad Pitt og Angelina er på vej væk med børnene, da Brad Pitt lige pludselig får øje på paparazzi-fotografen og sender ham et ondt blik.(Foto: All Over Press)
4 af 5 Brad Pitt og Angelina Jolie havde sammen med deres seks børn lejet det her hus på Malta.(Foto: All Over Press)
5 af 5 Angelina Jolie er her fotograferet i sin sorte våddragt, der dækkede hele hendes pragtfulde krop.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer