Ulykkelig Knoxville: Jeg savner dig så meget Dunn

- Jeg har brug for at tale med dig. Det er det, der gør det her så hårdt, skriver Johnny Knoxville på sin blog, hvor han mindes sin afdøde ven

Dunns bil var totaltsmadret efter ulykken, der dræbte den 34-årige filmstjerne. (foto: All Over)
Dunns bil var totaltsmadret efter ulykken, der dræbte den 34-årige filmstjerne. (foto: All Over)

Efter at have været tavs omkring 'Jackass'-vennen Ryan Dunns død, åbner Johnny Knoxville nu op.

I en netop offentliggjort blog med titlen fra 'Knoxville med Kærlighed', fortæller 'Jackass'-ikonet hvor svær tiden efter Dunns død har været for ham.

- Jeg følte mig 34 procent sjovere, når jeg var sammen med Ryan, men jeg gætter på, at alle havde det på den måde. Han levede sit liv for at ville le, og for at få dig til at le sammen med ham. Han kunne grine ufattelig højt, og nogle gange grinte han så voldsomt, at han væltede omkuld af det. Nogle gange faldt jeg med ham, fordi han humør var så smitsomt.

Men selvom Knoxville kommer til at savne sin vens grin, er det noget andet han kommer til at savne endnu mere.

- Han var der altid for dig, hvis du var ked af noget. Det er nok derfor, at det her føles så meget hårde, for lige nu har jeg virkelig brug for at snakke med dig, men det kan jeg ikke.

Læs også: Jackass forudså Ryan Dunns dødsulykke

- Jeg græder meget
Noget af det hårdeste i forbindelse med Dunns død for Knoxville var at skulle vække hans ældste datter Madison på 15 år, og fortælle hende den tragiske nyhed.

- Hun elskede dig så meget, og jeg ved at du elskede hende, så hvorfor min ven? Min dreng vil aldrig komme til at kende dig, som hun gjorde. Det vil min datter der kommer til oktober heller ikke. Det græder jeg meget over.

Læs mere: Ryan Dunn brændte måske ihjel

Ved begravelsen i onsdags forsøgte Knoxville at holde tårerne tilbage, men efterfølgende fortryder skuespiller/stuntmanden, at han ikke viste hvor meget, Dunn havde betydet for ham.

- Jeg brød ikke sammen, fordi jeg vidste Angie og hans familie havde behov for at se det, men jeg føler heller ikke, at jeg fik vist, hvad Ryan betød for mig. Det kan jeg heller ikke gøre med denne blog, men jeg vil i hvert fald prøve.

- I må have mig undskyldt, jeg er bare så ked af det. Jeg mistede min bror, og min verden er blevet 134 procent mindre sjov.

Havde alkohol i blodet
Ryan Dunn mistede livet sidste mandag i en bilulykke.

Ifølge AP kørte Ryan Dunn over 200 km/t på en strækning for det var lovligt at køre 90 km/t.

Inden ulykken havde 'Jackass'-stjernen uploaded et billede af sig selv, hvor han sad på en bar.

Efterfølgende er hans promille blevet målt til 1,96 hvilket er mere end dobbelt så meget som det tilladte. Dunn blev 34 år.

1 af 3 Det sidste billede af Ryan Dunn inden hans tragiske ulykke (Foto: privat)
2 af 3 Johnny Knoxville ved Ryan Dunns begravelse i onsdags. (Foto: AP)
3 af 3 Dunns bil var totaltsmadret efter ulykken, der dræbte den 34-årige filmstjerne. (foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer