Scarlett scorer Timberlake

Den halvdanske verdensstjerne Scarlett Johansson kysser helt vildt med Justin Timberlake - alt peger på, at de celebre stjerner nu er blevet kærester

Justin Timberlake og Scarlett Johansson kysser hinanden inderligt i Justin Timberlake nye musikvideo.(Foto: All Over Press)
Justin Timberlake og Scarlett Johansson kysser hinanden inderligt i Justin Timberlake nye musikvideo.(Foto: All Over Press)

Den halvdanske Hollywood-skuespiller Scarlett Johansson blev taget på fersk gerning efter at have tilbragt en hel nat sammen med Justin Timberlake. Hun forlod hans dyre lejlighed næste morgen i det samme tøj, som hun var ankommet i aftenen før.

Scarlett og Timberlakes kærlighedseventyr fandt sted tidligere i denne uge, hvor parret besøgte natklubben Kenmare i New York. Her var der masser af amoriner i luften mellem parret, der ikke kunne holde øjnene fra hinanden.

- De rørte hele tiden ved hinanden, mens de sad ved et VIP-bord sammen med nogle venner. De var også ude at danse sammen på et tidspunkt og havde kun øje for hinanden, fortæller en kilde til den britiske avis The Sun.

Og parret forsøgte heller ikke at skjule rygterne om deres nye forhold, da de efter den lange bytur i New York fulgtes hjem sammen til Timberlakes dyre lejlighed, hvor Scarlett selvfølgelig overnattede.

Ifølge den britiske avis The Sun forlod Scarlett lejligheden kl. 10.00 om formiddagen. Justin Timberlakes privatchauffør stod klar nede på gaden til at køre hende hjem, skriver avisen The Sun.

Lidenskabelige kys
Parret spiller også sammen i Justins nye musikvideo 'What Goes Around...Comes Around', hvor de heftigt kysser hinanden. Kærligheden mellem parret er åbenbart lynhurtigt overført til virkelighedens verden.

Det er ikke mere end tre uger siden, at den smukke Scarlett afsluttede sit forhold til skuespilleren Sean Penn. Så man må sige, at hun arbejder ganske hurtigt med henblik på at etablere nye forhold.

1 af 3 Scarlett Johansson er en af de mest eftertragtede kvinder i verden. Justin Timberlake har gjort det igen.(Foto: AP)
2 af 3 Man forstår godt, hvorfor Justin Timberlake tænder på den halvdanske Scarlett Johansson.(Foto: AP)
3 af 3 Justin Timberlake og Scarlett Johansson kysser hinanden inderligt i Justin Timberlake nye musikvideo.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer