Nyt drama mellem Chris Brown og Rihanna

Der var drama ved BET Awards mellem ekskæresterne - men det var ikke deres egen skyld

Chris Brown i pris-rus. (Foto: AP)
Chris Brown i pris-rus. (Foto: AP)

Søndag aften blev der uddelt BET Awards i Los Angeles - et prisshow, der hylder sorte musikere, sportspersonligheder og skuespillere.

Og her blev der skabt et mindre drama mellem Rihanna og hendes hårdtslående ekskæreste Chris Brown, da en fan havde fået lov til at annoncere vinderen af publikumsprisen.

Hun skulle nemlig læse vinderen op fra en elektronisk tablet i stedet for at få overrakt en konvolut med vindernavnet, som traditionen ellers foreskriver.

Og det gik ikke helt nemt for sig.

Total forvirring
Først annoncerede hun, at Chris Brown havde vundet, men ændrede det så til, at Rihanna havde vundet den eftertragtede pris.

Dernæst kom rapperen Drake på scenen for at modtage prisen på vegne af Rihanna, men efter en reklamepause måtte showets vært Kevin Hart fortælle, at der var sket en fejl, og at det altså var Chris Brown, der havde vundet prisen.

Det blev til i alt fire BET Awards til Chris Brown, der ellers i lang tid har været upopulær på grund af sit overfald på Rihanna forud for et prisshow tilbage i 2009, da de stadig var kærester.

- Jeg sætter pris på al jeres støtte. Jeg ved, det har været en hård omgang, så derfor sætter jeg pris på hver af jer, sagde Chris Brown til sine fans fra scenen.

1 af 2 Kevin Hart (til venstre) måtte på scenen og kåre den rigtige vinder. (Foto: AP)
2 af 2 Chris Brown i pris-rus. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer