Sexede Kate Moss - det er så yndigt...

Gifteklare Kate Moss viser herlighederne frem på en udstilling i London

Kate Moss' kommende mand, Jamie Hince, har noget at se frem til på bryllupsnatten. (Foto: Mike Figgis/Agent Provocateur)
Kate Moss' kommende mand, Jamie Hince, har noget at se frem til på bryllupsnatten. (Foto: Mike Figgis/Agent Provocateur)

Mon ikke The Kills-rockeren Jamie Hince glæder sig til 1. juli, og alt bryllups-halløjet er overstået. For så kan han på lovformelig vis kaste sig over bruden, der nok er et nærstudie værd.

LÆS OGSÅ: Se sexede Kate Moss i frækt undertøj

Supermodellen Kate Moss er den udkårne, og hvad hun har at byde på rent visuelt, kan man forsikre sig om på en udstilling i the Little Black Gallery i Chelsea-bydelen i London.

Udstillingen med titlen 'Kate and Other Women' består af billeder af Kate Moss og modelkollega Eva Green taget af filminstruktøren Mike Figgis, der bl.a. lavede 'Leaving Las Vegas'-filmen, og er bearbejdet til udstillingen med en teknik, som han har opfundet.

Billederne har tidligere været brugt i et reklamefremstød for modefirmaet Agent Provocateur, og materialet frembragte også en film og en bog, 'The 4 Dreams of Miss X'.

LÆS OGSÅ: Kate Moss smider tøjet igen

Mini-festival
Imens er det vordende brudepar i gang med forberedelserne til den store dag. Den får ikke for lidt, og brylluppet, der holdes i Oxfordshire i det sydøstlige England, bliver nærmest som en mini-festival.

- Der er ikke sparet på noget, selv om den største post på budgettet formentlig bliver alkohol, siger en kilde.

I weekenden er Kate Moss i Paris med veninderne til polterabend nummer to. Den første på Isle of Wight blev spoleret af dårligt vejr. Jamie Hince skal derimod på arbejde. The Kills spiller på Glastonbury-Festivalen.

1 af 3 1. juli er dagen, hvor Kate bliver en gift kvinde. Det er også dagen, hvor alle hendes fans sørger. (Foto: Mike Figgis/ Agent Ptovocateur)
2 af 3 De frække billeder af supermodellen er taget af filminstruktøren Mike Figgis. (Foto: Mike Figgis/ Agent Provocateur)
3 af 3 Kate Moss' kommende mand, Jamie Hince, har noget at se frem til på bryllupsnatten. (Foto: Mike Figgis/Agent Provocateur)
0 kommentarer
Vis kommentarer