Grædende Gaga mindes tsunamiofre i Japan

En emotionel Lady Gaga tørrede tårer væk ved en pressekonference i Tokyo torsdag.

Lady Gaga har lige tørret en tåre væk fra sine øjne. Hun græd under en pressekonference i Japan, hvor hun lige havde doneret penge til ofrenene efter den japanske tsunami.(Foto: AP)
Lady Gaga har lige tørret en tåre væk fra sine øjne. Hun græd under en pressekonference i Japan, hvor hun lige havde doneret penge til ofrenene efter den japanske tsunami.(Foto: AP)

Hun donerede mere end otte millioner ud af egen lomme til hjælpearbejdet efter den japanske tsunami og endnu fire millioner fra salget af sit velgørenhedsarmbånd.

Derfor kom det ikke bag på mange, da en medfølende Lady Gaga fældede en tåre for ofrene af den katastrofe, der hærgede landet i marts.

Sangerinden var torsdag på en pressekonference i Tokyo for at promovere musikkanalen MTV's Music Video Awards Japan.

Gaga skal optræde ved prisuddelingen på lørdag, som er blevet omdøbt til Video Music Aid Japan og vil indsamle penge til Røde Kors i Japan.

Da sangerinden ved pressekonferencen talte om sin kærlighed til landet, brød hun sammen. Det skriver avisen Daily Mail.

Hjælp Japan - Besøg Japan
- Jeg er altid så inspireret, når jeg kommer til Japan. Inspireret af ånden, lidenskaben, kærligheden og den absolut smittende glæde i Tokyo, sagde hun og tørrede tårer væk fra kinderne.

Lady Gaga opfordrede folk fra hele verden til at besøge Japan, hvor der siden katastrofen har været et kæmpe dyk i turismen.

- Jeg kan ikke sige nok til folk over hele verden, at størstedelen af Japan lige nu er meget sikker. Det er fint at komme her. Det er smukt. Det vigtigste og bedste, vi kan gøre for Japan lige nu, er at fremme turismen, sagde Gaga iført en turkis paryk.

- Jeg vil gerne bruge min position i dag og ugen frem til at løbe rundt i Tokyo og nyde den smukke by og kysse alle de smukke små monstre og skrige så højt, jeg kan, at alle burde besøge dette smukke sted, fortsatte stjernen.

1 af 3 Lady Gaga opfordrer folk i hele verden til at besøge Japan som turister for at hjælpe på landets trængte økonomi.(Foto: AP)
2 af 3 Lady Gaga elsker Japan og vil gøre alt for at hjælpe landet.(Foto: AP)
3 af 3 Lady Gaga har lige tørret en tåre væk fra sine øjne. Hun græd under en pressekonference i Japan, hvor hun lige havde doneret penge til ofrenene efter den japanske tsunami.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer