Gaga grædefærdig over homolov

Lady Gaga græd glædens tårer, da staten New York i nat dansk tid besluttede at tillade homoseksuelle ægteskaber

Lady Gaga brød sammen i gråd, da hun hørte at det nu er blevet lovligt i flere stater for homoseksuelle at gifte sig. (Foto: AP)
Lady Gaga brød sammen i gråd, da hun hørte at det nu er blevet lovligt i flere stater for homoseksuelle at gifte sig. (Foto: AP)

Lady Gaga er kendt for at have en stor skare af homoseksuelle fans verden over, så da hun hørte, at det var blevet vedtaget en lov, der tillader homoseksuelle ægteskaber, brød hun sammen i gråd.

- Jeg kan ikke stoppe med at græde. Vi gjorde det, børn, skrev hun på sin Twitter umiddelbart efter, at loven var vedtaget.

LÆS OGSÅ: Wimbledons svar på Lady Gaga

New York er den sjette og mest folkerige delstat i USA til at godkende ægteskaber mellem homoseksuelle, og på grund af statens størrelse anses det som en kæmpe succes for homoseksuelle.

Tidligere har Gaga, der lige nu er i Japan til MTV Mucis Aid, aldrig lagt skjul på, at hun har stor respekt for sine mange homoseksuelle fans.

Selv har hun erklæret sig for biseksuel og har ved flere lejligheder fortalt, at sangen ’Pokerface’ handler om hendes egen seksualitet.

- Jeg elsker både piger og drenge. Det kommer egentlig mest an på, hvor jeg er. Jeg elsker mænd, piger og sex, sagde hun til Heat Magazine i 2009.

Det forventes, at netop homoægteskaber bliver et af de større sociale temaer under valgkampen i den kommende amerikanske valgkamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer