De har super sexede gener

Andie McDowell mødte op med sine to smukke døtre til premieren på filmen 'Monte Carlo' i New York - døtrene er lige så sexede som deres kendte mor

Den 53-årige Andie McDowell med sine to usædvanligt smukke døtre Rainey på 21 og Sarah Margaret på 16 år. En familie med virkelig gode gener, når det gælder skønhed og sexet udstråling.(Foto: AP)
Den 53-årige Andie McDowell med sine to usædvanligt smukke døtre Rainey på 21 og Sarah Margaret på 16 år. En familie med virkelig gode gener, når det gælder skønhed og sexet udstråling.(Foto: AP)

Når både ens mor og far tidligere har levet af at være modeller, så er der altså virkelig store chancher for, at skønheds-generne bliver ført videre til børnene. Og det må man i den grad sige om Hollywood-skuespilleren Andie McDowells to døtre, Rainey på 21 år og Sarah Margaret på 16 år, der er lige så smukke og sexede som deres kendte mor.

Den 53-årige Andie McDowell, der fik sit helt store gennembrud i filmen 'Fire bryllupper og en begravelse', hvor hun spillede overfor Hugh Grant, var stolt som en pave over sine smukke døtre. Og der var adskillige mandfolk i New York, der fik hold i nakken for at nyde synet af den smukke Andie og hendes to usædvanligt smukke døtre.

Faren til de to skønne døtre er Paul Qualley, en mandlig model, som Andie McDowell giftede sig med, efter at hun havde mødt ham i forbindelse med optagelsen af en reklamekampagne for 'Gap'. Parret var gift i 13 år fra 1986 til 1999. I den periode gik Andie McDowell under navnet Rosie Qualley.

Andie McDowell blev tilsyneladende skilt fra Paul Qualley, fordi han ikke kunne tåle hendes karriere som smuk sexet skuespillerinde. I 1996 udtalte Andie McDowell:

- Vi har haft visse problemer i vores ægteskab. Alle de spændende filmroller som sexet kvinde, som jeg har drømt om at spille, har jeg måttet opgive, fordi han bliver jalous, sagde Andie McDowell dengang.1 af 2 I filmen 'Monte Carlo' spiller Andie McDowell overfor Katie Cassidy og Selena Gomez. (Foto: AP)
2 af 2 Den 53-årige Andie McDowell med sine to usædvanligt smukke døtre Rainey på 21 og Sarah Margaret på 16 år. En familie med virkelig gode gener, når det gælder skønhed og sexet udstråling.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer