Kørte i døden på vej hjem fra bytur

Jackass-stjernen Ryan Dunn lagde et billede af sig selv med en øl på Twitter umiddelbart inden han kørte sig selv og en passager i døden med 180 km/t

Dette er måske det sidste billede, der blev taget af 34-årige Ryan Dunn. Han uploadede det til Twitter kort inden han omkom i en bilulykke. (Foto: Twitter)
Dette er måske det sidste billede, der blev taget af 34-årige Ryan Dunn. Han uploadede det til Twitter kort inden han omkom i en bilulykke. (Foto: Twitter)

Vovehalsen Ryan Dunn, som var en af stjernerne i MTV's drengerøvs-hit Jackass, omkom natten til mandag kl. 2.38, lokal tid, i en bilulykke.

Han kørte ifølge politiet sig selv og en passager i døden med omkring 180 km/t i sin Porsche 911 GT3 i West Goshen Township i hjemstaten Pennsylvania.

Læs også: Jackass-stjerne død i trafikulykke.

Både Dunn og passageren blev svært forbrændt i ulykken, og passageren er endnu ikke blevet identificeret, mens Ryan Dunn kunne kendes på sine tatoveringer.

Kollegerne i chok
Politiet oplyser til sladdersitet TMZ, at Dunns Porsche kørte af vejen og ind i en skov, hvor den ramte et træ.

Der er mistanke om, at han var påvirket af alkohol. Ikke mindst fordi at han kort før ulykken uploadede et billede af sig selv til Twitter. På billedet sidder han sammen med to venner, og han har en øl i hånden.

Ifølge en unavngivet kilde, som TMZ har talt med, drak Ryan Dunn tre øl og tre shots i løbet af ca. fire timer, inden han satte sig bag rattet. Personen siger, at han ikke virkede for fuld til at køre. En anden kilde siger dog, at han var 'wasted' - altså stangstiv.

Ryan Dunns død har naturligvis påvirket hans Jackass-kolleger.

Således har hjemmesiden radaronline.com været i kontakt med stuntmanden Steve-O, som gav udtryk for at han var for påvirket af ulykken til at udtale sig til pressen.

Legetøjsbil på afveje
34-årige Ryan Dunn var en fast del af Jackass-holdet, som har indspillet millioner både som tv-serie og gennem tre biograffilm.

Blandt Dunns mange bidrag til løjerne huskes han især for en episode, hvor han proppede en legetøjsbil op i endetarmen og gik til lægen og klagede over, at han var vågnet op efter en fest med ondt i numsen.

Hans mest kendte kolleger i Jackass tæller ud over Steve-O også barndomsvennen Bam Margera, som er en verdensklasse-skater og skuespilleren Johnny Knoxville.

Knoxville skriver på sin Twitter-profil:

'I dag mistede jeg min bror Ryan Dunn. Mit hjerte er med hans familie og hans elskede Angie. RIP Ryan, jeg elsker dig kammerat'.

1 af 3 Her sluttede det for Dunn. Sammen med en ukendt passager kørte han med høj fart ind i et træ, hvorefter bilen brød i brand. (Foto: Ingen krediteret)
2 af 3 Ryan Dunn havde efter al sandsynlighed drukket alkohol før han satte sig bag rattet. (Screendump fra TMZ.com)
3 af 3 Dette er måske det sidste billede, der blev taget af 34-årige Ryan Dunn. Han uploadede det til Twitter kort inden han omkom i en bilulykke. (Foto: Twitter)
0 kommentarer
Vis kommentarer