Indiens smukkeste kvinde er gravid

Bollywood-stjernen Aishwarya Rai skal være mor

Den 37-årige Aishwarya Rai er gravid. Bollywood-skuespilleren er ofte blevet kaldt Indiens smukkeste kvinde.(Foto: AP)
Den 37-årige Aishwarya Rai er gravid. Bollywood-skuespilleren er ofte blevet kaldt Indiens smukkeste kvinde.(Foto: AP)

Aishwarya Rai er 37 år gammel. Hun vandt Miss World i 1994 .Hun er ofte blev kaldt for den smukkeste kvinde i Indien, og nu skal hun være mor. 'Bride and Prejudice'-stjernen Aiswarya Rai, der i 2007 giftede sig med sin Bollywood-kollega Abhishek Backchan, er nemlig gravid.

Det er Bachchans endnu mere berømte Bollywood-far, den 68-årige skuespillerveteranen Amitabh Bachchan. der afslører den glade nyhed på sin twitter.

- Jeg skal være bedstefar. Ayshwarya er gravid. Jeg er bare så glad og lykkelig, siger Rais stolte svigerfar på sin twitter.

Det vordende forældrepar er ekstremt populære i Indien. De har begge indspillet adskillige Bollywood-film, også overfor hinanden. Og Aishwarya Rai har også medvirket i flere Hollywood-produktioner, heriblandt i filmen 'Pink Panther 2'.

Den 68-årige stolte svigerfar har i øvrigt ikke tænkt sig at gå på pension foreløbigt. Han er netop nu aktuel i en ny indisk action-film.

1 af 3 Indiens mests berømte filmfamilie: Fra venstre Aiswarya RAi, hendes ægtemand Abhishek Bachchan, svigerfar Amitabh Bachcnan og forrest svigermor Jaya Bachcnan.(Foto: AP)
2 af 3 Aishwarya Rai poserer her på den røde løber under filmfestivalen i Cannes.(Foto: AP)
3 af 3 Den 37-årige Aishwarya Rai er gravid. Bollywood-skuespilleren er ofte blevet kaldt Indiens smukkeste kvinde.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer