Timberlake: Hun kan sutte på den nu

Justin Timberlake spiller skolevikar i filmen Bad Teacher, men i 7. klasse fik han af en lærerinde at vide at han skulle droppe sangskrivningen - nu svarer han igen

Justin Timberlake spiller en kikset og dum skolevikar i filmen 'Bad Teacher', hvor Cameron Diaz gør alt for at score ham. (Foto: Gemma La Mana/Sony Pictures)
Justin Timberlake spiller en kikset og dum skolevikar i filmen 'Bad Teacher', hvor Cameron Diaz gør alt for at score ham. (Foto: Gemma La Mana/Sony Pictures)

LOS ANGELES(Ekstra Bladet): Justin Timberlake spiller overfor Cameron Diaz i den biografaktuelle komedie Bad Teacher, og indtager rollen som en idealistisk, små dum og kikset skolevikar, der kommer fra en velhaverfamilie. Diaz er en klassisk ’gold digger,’ og prøver selvfølgelig at score ham i stedet for at fokusere på sin skoleklasse, og det går i høj grad ud over eleverne.

Timberlake fortæller til Ekstrabladet.dk, at han ikke selv har specielt gode minder om at gå i skole.

- Mange europæere rejser til Los Angeles og New York, og det bliver hurtigt deres opfattelse af, hvad USA er. Jeg voksede op i Tennessee, og det område er mere repræsentativt for, hvad USA er for et sted. Det er meget snæversynet og segregeret, og jeg voksede op i den by, hvor Dr. Martin Luther King blev snigmyrdet, siger han.

- Da jeg voksede op, blev jeg anset for at være underlig og sær. De hvide børn kunne ikke lide mig, fordi jeg sang sort musik … Og de sorte børn kunne ikke lide mig, fordi jeg sang sort musik. Så det var hårdt at vokse op sådan et sted, og jeg omfavnede bare kunst og musik, og de sange jeg kunne høre i radioen.

Lærerinde: brug tiden på andet end musik
Timberlake fortæller, at han kun gik i skole indtil 8. klasse, derefter fik han privatundervisning, fordi han allerede på daværende tidspunkt havde godt gang i karrieren. Han husker dog specielt en lærerinde, som han ikke har gode minder om.

- Jeg havde en lærerinde i syvende klasse, der fortalte mig, at jeg burde have nogle mere realistiske mål i livet end sangskrivning og underholdning. Det gik jo ud over mit skolearbejde. Hun kan sutte på den nu!, siger han.

Han fortæller, at årene derefter var fantastiske, da han kunne rejse verden rundt og rent faktisk lære om geografi ved at besøge stederne.

- Jeg var i stand til at komme igennem high school på kun to år (det tager normalt fire år, red.) fordi jeg havde privatundervisning og kunne studere i mit eget tempo.

- Det var vildt som ung at rejse rundt og se hele verden. Jeg fandt ud af, at der er så meget mere derude.

Filmen 'Bad Teacher' har premiere i morgen torsdag den 23. juni.

1 af 3 Justin Timberlake spiller en vikar på en highschool, hvor verdens værste lærerinde(Cameron Diaz) også arbejder. Diaz vil score Timberlake, fordi han er en rig arving. Men deres første samleje er nærmest grinagtigt.(Foto: AP)
2 af 3 Justin Timberlake til den amerikanske gallapremiere på filmen 'Bad Teacher'.(Foto: AP)
3 af 3 Justin Timberlake spiller en kikset og dum skolevikar i filmen 'Bad Teacher', hvor Cameron Diaz gør alt for at score ham. (Foto: Gemma La Mana/Sony Pictures)
0 kommentarer
Vis kommentarer